Apple a lansat OS X Yosemite beta public 6 pentru utilizatori

0
166

Procesul de dezvoltare a OS X Yosemite se aproprie cu pasi repezi de final. Luni, 13 octombrie,  Apple a lansat OS X Yosemite beta public 6 la cateva zile distanta de OS X Yosemite Golden Master Candidat 3 si la aproape o saptamana de la lansarea celui de-al doilea candidat Golden Master alaturi de OS X Yosemite beta public 5. Noua versiune a OS X Yosemite beta public, spre deosebire de precedenta, nu este insotita de o versiune pentru dezvoltatori noua, ceea ce inseamna ca noutatile ar putea fi aceleasi curpinse si in ultimul Yosemite Golden Master.Captură de ecran din 2014.10.13 la 20.20.50

OS X Yosemite beta 6 ar trebui sa aduca imbunatatiri si schimbari foarte minore avand in vedere cel mai recent Developer Preview, dar si dimensiunea de numai cateva 10 de MB a actualizarii. Vorbim, probabil, despre o actualizare menita sa repare o eroare importanta ori sa pregateasca o versiune finala pe care utilizatorii o asteapta in urmatoarele saptamani (in cadrul evenimentului de pe 16 octombrie Apple va anunta data lansarii versiunii publice a OS X Yosemite). Build-ul acestei versiuni beta a OS X Yosemite este 14A388b si nu pare sa aduca schimbari prea importante.

Pentru a face actualizarea la cea mai recenta versiune beta a OS X va trebui sa accesati sistemul Actualizare software al OS X de pe Mac-ul care are deja OS X Yosemite beta instalat. Actualizarea este recomandata tututor utilizatorilor AppleSeed care au instalat OS X Yosemite beta 5 ori o versiune precedenta.

OS X Yosemite este oferit de catre Apple atat dezvoltatorilor de aplicatii, cat si utilizatorilor obisnuiti care se pot inrola gratuit in programul AppleSeed. Daca doresti sa testezi OS X Yosemite beta public pe propriul Mac, atunci poti sa urmezi tutorialul mentionat mai jos pentru instalare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.