Conferinta Apple de pe 16 octombrie ne-a adus prezentarea a doua noi modele de iPad – iPad Air 2 si iPad mini 3. La fel cum se intampla in fiecare an, lansarea unor noi modele de iPad Air si iPad mini inseamna automat si lansarea unor accesorii create special de catre Apple pentru ele.

Site-ul actualizat al Apple ne prezinta acum noile Smart Cover-uri si Smart Case-uri ale tabletelor iPad mini 3 si iPad Air 2. In principiu, aceste huse au in continuare designul cunoscut de anii trecuti, insa au fost actualizate micile modificari hardware ale fiecareia dintre cele doua noi tablete.smartcover

Smart Cover-urile sunt disponibile in sapte culori vibrante care se vor potrivi cu noile iPad-uri aurii, gri stelar si argintii: albastru, rosu, galben, verde, negru, alb si albastru. Pretul acestora este  39 € in cazul ambelor versiuni – iPad Air si iPad mini.smartcase

Smart Case-urile, in schimb, sunt disponibile in cateva culori diferite, mai sobre si, totodata, elegante. Husele care protejeaza nu doar ecranul tabletelor, ci si carcasa spate vor putea fi alese in culorile urmatoare: negru, bej, maro, bleumarin si rosu.Fiind produse din piele, aceste huse costa mai mult decat Smart Cover-urile, 79 € fiind pretul celor pentru iPad Air si 69 € pretul pentru cele adresate iPad mini.

La fel ca si celelalte versiuni ale Smart Cover si Smart Case, noile guse includ functionalitatea blocare/deblocare si pot servi ca si un stand pentru tablete atunci cand coperta este stransa.

Trebuie mentionat ca husele pentru iPad mini 3 sunt compatibile si cu versiunile precedente, in timp ce cele pentru iPad Air 2 nu sunt compatibile cu versiunile mai vechi din cauza profilului mai subtire. Aceste huse ar trebui sa ajunga si in Romania saptamana viitoare, pe cand tabletele vor fi comercializate si la noi.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.