Aplicatiile Google Chrome si YouTube pentru iPhone si iPad au fost actualizate

0
737

youtube

Daca in cursul zilei de ieri va spuneam ca aplicatiile Google Drive si Gmail pentru iOS au fost actualizate de compania Google, astazi gigantul din Mountain View vine iarasi cu actualizari in tandem. Google Chrome si YouTube sunt aplicatiile care au fost actualizate in cursul zilei de marti, iar noutatile fiecareia sunt relativ minore.

Versiunea 38.0.2125.59 a Google Chrome a fost lansata de compania americana pe App Store, iar poate cele mai importante noutati sunt: imbunatatirea compatibilitatii cu dispozitivele iPhone 6 si iPhone 6 Plus (noile rezolutii ale ecranelor lor) si implementarea optiunii de a descarca si deschide fisiere in Discul Google. Alaturi de acestea, actualizarea rezerva loc special unor imbunatatiri pentru stabilitate si corecturi de probleme, ele neputand sa lipseasca.

YouTube 2.10.3 a fost, de asemenea, lansat, insa, spre deosebire de Chrome, aceasta actualizare nu aduce nicio noutate notabila. In schimb, noua versiune ar trebui sa rezolve problema derularii in meniul „Adauga la lista de redare” care afecta pe toti utilizatorii. Totodata, noua versiune a YouTube contine diverse corecturi minore de probleme, asa ca actualizarea este recomandata.

Pentru a descarca cele mai noi versiuni ale YouTube si Chrome, accesati App Store>Updates de pe dispozitivul iPhone sau iPad sau urmati linkurile de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.