Versiunea 2.6.0 a Real Racing 3 pentru iPhone si iPad a fost lansata pe App Store

0
480

Celebrul joc de curse auto, Real Racing 3, a primit in cursul diminetii zilei de astazi o actualizare destul de importanta care ofera pasionatilor de masini si mai multe curse, noi functii, dar si noi bijuterii pe roti. Versiunea 2.6.0 a jocului creat de catre Electronic Arts este acum disponibila pentru descarcare, iar utilizatorii care o vor descarca vor beneficia de toate noutatile mentionate mai jos.

In primul rand, actualizarea este una adresata Lamborghini, doua modele emblematice ale faimosului producator italian fiind aduse de catre dezvoltatori in joc – Lamborghini Miura si Lamborghini Countach. De asemenea, jocul vine si cu o noua serie de nivele care au in centru supermasinile istorice produse de trei producatori faimosi din industria auto, unul dintre acestia fiind, desigur Lamborghini. Alaturi de noile masini si nivele adresate lor, Real Racing 3 aduce in cea mai recenta versiune un mod multiplayer ce trece la nivelul urmator, permitandu-ne sa ne intrecem in timp real cu pana la 8 alti jucatori, indiferent de platforma pentru mobil pe care o folosesc acestia. Alte noutati aduse de actualizare sunt un nou mod de reluare a cursei, o scoala de pilotaj care iti poate aduce un BMW Z4 sDrive35is, precum si un meniu principal redesenat pentru a afisa mult mai clar progresul facut in „cariera” ta de pilot si a furniza un acces mai rapid la evenimentele din joc.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.6.0 a aplicatiei Real Racing 3, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Real Racing 3 pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.