Lansarea iOS 8 se aproprie cu pasi foarte repezi, iar dezvoltatorii de aplicatii harnici, care au lucrat in timpul verii la implementarea noilor functii oferite de sistemul de operare, incep acum sa publice pe App Store versiunile actualizare si optimizate ale creatiilor lor. Printre aplicatiile importante actualizate in ultimele ore se numara iTranslate – translator & dictionary – o aplicatie grozava de tradus cuvinte, fraze sau texte intregi in 80 de limbi (inclusiv din si in limba romana) care concureaza cu Google Traducere.

Versiunea 8.0.0 a aplicatiei iTranslate a fost lansata pe App Store in cursul zilei de astazi si poate fi descarcata de catre toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod touch care au instalat iOS 7.0 sau o versiune ulterioara pe propriul dispozitiv. Actualizarea este adresata mai ales acelora care intentioneaza ca diseara sa faca actualizarea la iOS 8, ea introducand optimizari necesare pentru o functionare decenta in cea  mai recenta versiune a sistemului de operare, dar si un widget nou in centrul de notificari. Acest widget care vine multumita pachetului „Extensii” al iOS 8 va fi accesibil in ecranul „Azi” din centrul de notificari si va permite utilizatorilor sa traduca orice cuvant copiat dintr-o aplicatie fara a mai fi nevoiti sa deschida iTranslate. Separat de iOS 8 si noutatile pentru utilizatorii care vor descarca aceasta versiune a sistemului de operare, aplicatia iTranslate aduce optimizari si pentru ecranul mai mare al iPhone 6 si iPhone 6 Plus – noile modele de iPhone ce vor ajunge in magazine vineri.

Pentru a face actualizarea la versiunea 8.0.0 a aplicatiei iTranslate, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -