iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile in oferta eMAG

0
1941

Va spuneam imediat dupa ce iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost prezentate de catre Apple ca cele doua dispozitive sunt disponibile pentru precomanda la un magazin din Romania. QuickMobile au fost primii de la noi din tara care au initiat o sesiune de precomenzi pentru cele doua dispozitive, pretul listat initial fiind unul decent pentru ambele dispozitive si generand, astfel, peste 1.500 de precomenzi in cateva zile.

Dupa QuickMobile, la acest sfarsit de saptamana, cel mai mare magazin din Romania a pus in vanzare unul dintre cele doua dispozitive si ofera precomanda pentru celalalt. Chiar daca nu au fost lansate inca oficial la noi in tara, eMAG Romania comercializeaza deja, la doar doua zile de la punerea in vanzare a iPhone 6 si iPhone 6 Plus in cateva tari din Europa si nu numai, iPhone 6 in versiunea de 16 GB.

iPhone 6 este disponibil momentan numai in versiunile de 16 GB si 64 GB, si in toate cele 3 versiuni de culoare: auriu, argintiu si gri stelar. Dintre toate acestea, doar modelul de 16 GB argintiu este disponibil la vanzare, restul putand fi comandate. iPhone 6 Plus, insa, este disponibil momentan la eMAG numai pentru comanda si numai in versiunea de 16 GB aurie.Captură de ecran din 2014.09.21 la 10.33.24

Pretul tuturor versiunilor de iPhone 6 listate de eMAG este redus cu 500 de lei, astfel ca cel mai ieftin model (16 GB) disponibil poate fi acum cumparat la 3.499 de lei si nu 3.999 de lei cat ar fi in mod normal. Versiunea de 64 GB a iPhone 6 costa 3.999 de lei la reducere (initial costa 4.499 lei). iPhone 6 Plus, in schimb, nu beneficiaza de vreo reducere, asa ca va trebui sa platesti, pentru versiunea de 16 GB, 4.499 de lei.

Observam ca preturile, reduse, la eMAG sunt la fel ca si preturile la care QuickMobile listeaza cele doua dispozitive de o saptamana, exceptie facand, desigur, iPhone 6 Plus, care este mai ieftin la QuickMobile. Atunci cand vor ajunge oficial si in tara noastra, sunt, asadar, sanse foarte mari ca preturile de pornire ale iPhone 6 sa fie de 3.499 de lei sau de 3.999 lei in cazul iPhone 6 Plus.

Ceea ce nu stim inca despre dispozitivele iPhone 6 de la eMAG este de unde sunt aduse. Stim ca Apple comercializeaza doua modele diferite, insa numai unul dintre acestea este compatibil cu retelele 4G ale operatorilor romani (citeste mai multe despre modelele de iPhone 6 si iPhone 6 Plus compatibile cu retelele de la noi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.