Am trecut deja in luna septembrie si mai avem de asteptat 8 zile pana cand compania Apple ne va prezenta cele doua noi modele de iPhone a caror lansare este programata pana la sfarsitul lunii. Cu toate acestea, anumite aspecte ale terminalelor nu se cunosc inca sau sunt incerte. Printre acestea se numara lansarea unui nou cablu Lightning sau a unui adaptor de alimentare redesenat pentru Europa si America de Nord.

Cele doua articole care alcatuiesc incarcatorul propriu-zis si sunt incluse in cutia oricarui iPhone sau iPad au fost prezentate in mai multe randuri, ceea ce ne dadea de inteles ca vor ajunge pe piata odata cu lansarea noii generatii a iPhone. Potrivit analistului american Ming Chi Kuo, insa, se pare ca Apple nu are in plan lansarea noilor cabluri Lightning cu conector USB reversibil si nici a adaptoarelor. Analistul nu se asteapta la o lansare imediata a celor doua produse din cauza costurilor crescute si a imbunatatirilor minore aduse experientei de utilizare, cele doua elemente determinand Apple sa amane lansarea pana la o data nedeterminata.

Recent un producator din industrie ne sugera ca Apple nu va lansa noul cablu Lightning revizuit, dar ca adaptorul USB de alimentare cu design reimprospatat si 2A acceptati pentru incarcarea terminalelor isi va face aparitia odata cu iPhone 6. Avand in vedere informatiile destul de contradictorii, nu ramane decat sa asteptam ca Apple sa prezinte iPhone 6 pentru a vedea daca exista si schimbari in legatura cu “incarcatorul”.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.