Instapaper devine aplicatie gratuita pe App Store odata cu lansarea versiunii 6.0

0
207

Aplicatia Instapaper pentru iPhone si iPad ofera poate cel mai bun mod de a salva si stoca articolele preferate gasite pe web pentru a le citi mai tarziu fie ca esti in modul online sau offline. Toate articolele gasite in versiunile online ale unor ziare sau pe diferite site-uri / bloguri sunt formatate automat de aplicatie pentru ca tu sa le poti modifica ulterior, dimensiunea fonturilor, timpul de font, fundalul si nu numai, facandu-ti cat mai facila citirea.

instapaper #itutorial.roVersiunea 6.0 a aplicatiei a sosit pe App Store si vorbim despre o actualizare majora care introduce multe functii noi pentru utilizatorii existenti si ofera o veste buna celor care nu au cumparat inca aplicatia. In primul rand, dezvoltatorii Instapaper s-au ocupat de iOS 8 si implementarea unor functii speciale pentru utilizatorii ale caror dispozitive au fost actualizate la aceasta versiune a iOS. Astfel, aplicatia are o extensie disponibila in meniul de partajare care iti va permite sa adaugi din orice browser (de exemplu, Safari) sau o alta aplicatie articole in Instapaper pentru a le citi ulterior si iti va afisa toate articolele, pe care le-ai salvat in ziua curenta, in centrul de notificari pentru a le putea accesa mai rapid.

Aplicatia vine si cu un sistem de abonament, Instapaper Premium, care te va costa 2,99 $ pe luna sau 29,99 $ pe an si va aduce functii exclusive cum ar fi un mod de cautare text nelimitat, evidentieri nelimitate si liste de redare pentru enuntare text. Si pentru ca tot am pomenit de enuntarea text, toti utilizatorii vor putea sa aibă articolele citite de aplicatie apasand un simplu buton.

Instapaper 6.0 mai introduce o navigare unificata, astfel ca articolele editorilor, gasite de algoritmi sau publicate de catre prieteni vor aparea laolalta intr-un singur flux. La final, cea mai recenta versiune a aplicatiei aduce posibilitatea de a vizualiza profilele prietenilor din articolele pe care le-au apreciat si pe care le vezi in navigator.

Iar acum vestea grozava pentru utilizatorii noi care ochesc aceasta aplicatie de ceva timp. Instapaper este disponibila incepand cu aceasta actualizare gratuit pe App Store. Fie ca ai mai auzit sau nu de aceasta aplicatie, trebuie sa incerci Instapaper, mai ales acum ca este gratuita.

- Reclamă -