Una dintre cele mai utile functii ale iOS 8 pe dispozitivele iPhone si iPad este legata de introducerea widget-urilor in centrul de notificari. Apple le permite in sfarsit dezvoltatorilor de aplicatii sa creeze widget-uri interactive, raspunzand cererilor facute de multi ani de catre posesorii de iPhone si iPad care isi doresc sa aibă si ei in iOS mai multe widget-uri pentru a vizualiza rapid anumite informatii fara a trebui sa mai acceseze aplicatiile selectate.

O gama foarte variata de aplicatii pot veni cu widget-uri create special pentru centrul de notificari, iar printre ele se numara cele meteo. Stim deja ca Apple a schimbat, odata cu lansarea iOS 7, widget-ul pentru aplicatia Vremea in centrul de notificari, inlocuind ceea ce era interactiv cu un simplu text care iti descrie starea vremii in locatia ta, afiseaza temperatura actuala si maxima. Cei carora le folosea mult widget-ul Vremea din versiunile iOS anterioare iOS 7 le lipsesc informatiile mai detaliate pe care acesta le afisa fara a te obliga sa accesezi aplicatia Vremea.

Widget-urile interactive create de catre dezvoltatorii terti, si introduse deja in destul de multe aplicatii meteo importante, afiseaza mai multe informatii nu doar decat Vremea in iOS 7, ci si in versiunile anterioare ale iOS, permitandu-ti sa vezi starea vremii in locatia in care te aflii la un moment dat, prognozele meteo pe urmatoarele zile si alte informatii despre vreme extrem de utile. Poate cele mai utile widget-uri meteo pentru Romania sunt aduse momentan de aplicatiile Yahoo Weather si The Weather Channel, ultima dintre ele furnizand si datele meteo pentru aplicatia preinstalata Vremea din iOS. Exista, in schimb, multe alte alternative ce vor fi listate mai jos, dar care s-ar putea sa nu afiseze informatiile meteo in toate zonele de la noi din tara.

  • The Weather Channel – Gratuit – Descarca acum
  • Yahoo Weather – Gratuit – Descarca acum
  • Forecast+ – 0,89€ – Cumpara acum (o aplicatie care se rezuma doar la widget)
  • NOAA Radar Pro – 0,89 € – Cumpara acum (aplicatie creata special pentru America de Nord, dar care afiseaza informatii meteo si pentru restul lumii)
  • My Alarm Clock – 0,89 € – Cumpara acum (o aplicatie care combina alarmele cu starea vremii)

In cazul in care folosesti alte aplicatii grozave pentru vreme ce includ widget-uri in centrul de notificari, anunta-ne si pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.