La o distanta de cateva ore de Facebook Messenger 13.0 care aducea compatibilitate cu noile rezolutii ale ecranelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, compania Facebook a publicat noi actualizari “majore” pentru doua dintre aplicatiile sale importante.

In primul rand, aplicatia principala a Facebook a primit o noua actualizare, versiunea 15.0 fiind disponibila acum pentru toata lumea. Daca detii iPhone 6 sau un dispozitiv pe care ai instalat iOS 8, atunci probabil ca te astepti ca noua versiune “majora” a aplicatiei Facebook sa vina cu compatibilitate pentru noile ecrane, respectiv sa aduca noi functii, insa nu. Noua actualizare vine doar sa corecteze mici probleme si sa includa cine stie ce functii minore pe care s-ar putea sa nu le descoperi vreodata. Pana cand una dintre cele mai populare aplicatii de pe App Store va fi compatibila cu cele mai noi iPhone-uri si cu o versiune a iOS instalata deja de zeci de milioane de oameni vor mai trece cateva saptamani.

Trecand la cea de-a doua actualizare, Facebook Pages Manager, aplicatia creata de catre Facebook pentru a permite utilizatorii sa isi administreze pagini Facebook la care au fost desemnati administratori sau pe care le-au creat, este disponibila in versiunea 7.0. Spre deosebire de aplicatia Facebook si banalele corecturi de probleme, Facebook Pages Manager trece peste acest prag si aduce in cea mai recenta versiune posibilitatea de a-ti alege audienta pentru postarile promovate in functie de interesele ei. O a doua noutate adusa de aceasta aplicatie se refera la corecturile de probleme si imbunatatirile pentru performante.

  • Facebook Pages Manager pentru iPad si iPhone – Gratuit – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.