Asteptarea a luat sfarsit! iOS 8 a fost lansat de catre Apple miercuri seara la ora 20:00 (ora Romaniei) si poate fi deja descarcat de catre toti posesorii de dispozitive iPhone 4s (sau mai recente), iPad 2 (sau mai recente) si iPod touch generatia a 5-a. Noua versiune a iOS vine cu o sumedenie de functii noi, imbunatatiri si corecturi de probleme fata de iOS 7, si este recomandata tuturor utilizatorilor de iPhone, iPod touch si iPad, cu toate ca in cazul modelelor mai vechi performantele ar putea sa aibă de suferit in urma procesului de actualizare.

Actualizarea la iOS 8 poate fi deja efectuata prin intermediul OTA (sistemul actualizare software al iOS) sau prin intermediul aplicatiei iTunes, deci printr-o procedura clasica. In cazul in care, insa nu doresti sa folosesti metoda traditionala de descarcare a iOS 8, atunci exista si o a treia posibilitate: descarcarea fisierului .ipsw adresat dispozitivului tau si efectuarea actualizarii.

In primul rand, pentru a face actualizarea la iOS 8 prin metoda “.ipsw”, va trebui sa aveti descarcat iTunes 11.4 sau o versiune ulterioara (descarca iTunes de aici). Dupa ce ati descarcat iTunes 11.4, tot ce va trebui sa faceti este sa alegeti din lista de mai jos modelul iOS dispozitivului dvs., iar apoi sa accesati iTunes de pe PC-ul sau Mac-ul dvs. In iTunes, accesati pagina care va afiseaza informatii despre terminalul dvs., apasati pe tasta Optiune/alt pe Mac sau Shift (in cazul Windows) si, tinand apasata aceasta tasta, sa apasati pe butonul Cauta actualizare sau Restaurare. Se va deschide o ferseastra care va afisa toate fisierele de pe computerul dvs. Cautati fisierul descarcat care are terminatia .ipsw si faceti clic pe el. Asteptati sa se instaleze noua versiune a iOS.

Descarca iOS 8 pe iPhone si iPad – linkuri directe

iPhone

iPad

iPod Touch

Nota: Dispozitivele iPhone si iPad (Wi-Fi + Cellular) compatibile cu retelele operatorilor romani si din majoritatea tarilor de pe glob sunt cele GSM. Modelele CDMA sunt mai rare si adesea gasite in SUA.

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.