Bicolor este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple

0
301

In aceeasi saptamana in care iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch au fost prezentate de catre Apple, si incepand cu care cele mai noi modele de iPhone vor fi disponibile pentru precomanda in cateva tari, Apple a anuntat, dupa o traditie mai veche de 2 ani, noile aplicatii si promotii de pe App Store in saptamana care urmeaza. Aplicatia saptamanii nu putea nici ea sa lipseasca acum si pentru urmatoarele zile promotia va avea in centru, din nou, un joc. Bicolor este numele acestuia si vorbim despre un titlu cat se poate de interesant caracterizat prin simplitate.Bicolor

Bicolor este un joc care te va tine captivat prin designul sau inedit, un sistem de control cat se poate de intuitiv si o serie de puzzle-uri cate se poate de inselatoare. Peste 240 de astfel de puzzle-uri au fost concepute de catre dezvoltatorii jocului, iar dificultatea lor creste treptat pe masura ce tu rezolvi mai multe si capeti o mai buna indemanare.

Fiecare nivel al Bicolor utilizatorul trebuie sa desluseasca modul in care poate acoperi ecranul cu o singura culoare. Totul incepe prin oferirea a doua culori: una de aceeasi nuanta precum fundalul, si alta diferita. Pentru fiecare culoare tu ai la dispozitie un numar de patrate pe care poti sa le acoperi si trebuie sa incepi prin a acoperi cu culoarea diferita cat mai multe dintre spatiile disponibile, fara ca, insa, sa treci de doua ori prin acelasi loc si in asa fel incat sa poti apoi acoperi toate culorile cu nuanta dominanta. Rezultatul trebuie sa fie golirea ecranului de culoarea diferita.

Pe cat de simplu pare, pe atat de dificil este jocul, deoarece cea mai mica greseala te poate obliga sa reiei jocul sau sa infirmi mutarea. La inceput va fi mai dificil de invatat, insa tutorialul conceput de catre dezvoltatori este suficient de bun pentru a te invata si captiva.

Bicolor este disponibil gratuit pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, insa poate fi instalat si rulat doar pe dispozitivele care folosesc iOS 6 sau o versiune ulterioara. Dimensiunea jocului este de 11,2 MB. Promotia este valabila pana vinerea viitoare (19 septembrie).

- Reclamă -