BBM 2.4.0 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
226

Aplicatia BlackBerry Messenger este una dintre cele mai bune solutii pentru cei care isi doresc o aplicatie de mesagerie sigura si au un cerc restrans de prieteni care folosesc terminale BlackBerry sau care au folosit si ramas pe aceasta platforma. Dupa ce invoca cinci motive de a trece la platforma BBM intr-o incercare ilara de a-i convinge posesorii de iPhone care folosesc iMessage sa faca mutarea, canadienii de la BlackBerry au publicat in cursul acestei seri o noua actualizare importanta pentru aplicatia BlackBerry Messenger de pe platforma iOS.

Versiunea 2.4.0 a aplicatiei BlackBerry este acum disponibila pentru a fi descarcata de pe App Store si aduce cateva imbunatatiri notavile. In primul rand, fluxul ce permite atasarea de imagini, fisiere si altfel de continut in conversatiile BBM a fost simplificat pentru a incuraja utilizatorii sa il foloseasca mai mult. Aplicatia a primit notificari care vor anunta utilizatorii atunci cand pe App Store au fost lansate noi versiuni ale BBM, ceea ce inseamna ca rata celor care ruleaza cea mai recenta versiune a aplicatiei BBM va creste considerabil. BBM 2.4.0 pentru iPhone si iPad (Cellular + Wi-Fi) mai aduce posibilitatea de a evalua calitatea apelurilor efectuate prin BBM Voice si adreseaza o reoare care facea ca utilizatorii sa primeasca notificari repetate pentru mesajele pe care le citisera deja.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.4.0.15 a aplicatiei BlackBerry Messenger, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • BlackBerry Messenger / BBM pentru iPhone – Gratuit – Descarca acum

*Aplicatia poate fi descarcata si instalata si pe iPad (modelul Wi-Fi+Cellular), insa nu este disponibila intr-un format optimizat pentru ecranul tabletelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.