Apple a lansat iCloud pentru Windows beta

1
132

iOS 8 si OS X Yosemite vor aduce cateva noutati importante pentru serviciul iCloud, utilizatorii beneficiind de noi servicii si functii utile pentru stocarea documentelor si a imaginilor. Fiindca vorbim despre un serviciu pe care Apple vrea sa il faca disponibil pe cat mai multe dispozitive proprii si nu numai, compania Apple a lansat o noua aplicatie iCloud pentru Windows pe care in momentul de fata o testeaza impreuna cu membrii AppleSeed.

In cursul noptii trecute au inceput sa fie trimise invitatiile catre membrii AppleSeed prin care acestia erau anuntati ca pot sa descarce noul iCloud pentru Windows beta, un nou program ce le ofera acces la iCloud Drive. Noua caracteristica a OS X Yosemite si iOS 8, iCloud Drive, permite utilizatorilor sa stocheze orice document si aproape orice fisier pe iCloud pe care sa il deschida apoi chiar si in alte aplicatii compatibile. Multumita noului program pentru Windows, utilizatorii de PC vor putea, de asemenea, sa deschida fisierele incarcate pe iCloud de pe iOS sau OS X, precum si sa incarce fisierele dorite.

Membrii AppleSeed care au primit invitatii pentru a descarca iCloud pentru Windows beta sunt anuntati ca trebuie sa aibă instalat Windows 7 sau o versiune ulterioara pe computerele lor pentru a putea sa ruleze programul. De asemenea, Apple nu le recomanda sa instaleze programul pe computerele personale sau pecele de la birou unde sunt stocate date importante, intrucat el nu este unul stabil momentan.

iCloud pentru Windows a fost oferit inca din vara unor dezvoltatori de aplicatii, insa versiunea respectiva nu ofera acces la iCloud Drive. Data lansarii iCloud pentru Windows va coincide, probabil, cu data lansarii OS X Yosemite, programata probabil pentru luna octombrie a anului in curs.

1 COMENTARIU

  1. Intrebarea acum este oare cati dintre membrii AppleSeed au si un computer cu Windows? Caci m-as astepta ca daca nu toti, atunci un procent care sa tinda spre 100, sa aiba statii de lucru sau de divertisment de tip Mac. Windows? Pare scos din preistorie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.