Apple a lansat iAd Producer 5 pentru creatorii de reclame

0
139

iAd Producer este programul creat de catre Apple pentru mediul de advertising, toate companiile de publicitate putand sa il foloseasca pentru a crea si publica reclame pe platforma de publicitate iAd – disponibila pe iOS. Versiunea 5.0 a programului este cea mai recenta, ea fiind publicata de catre Apple cu scopul introducerii unei multitudini de noutati importante pentru utilizatori.

Printre cele mai importante noutati aduse de iAd Producer 5 se numara implementarea unui mod de creare a reclamelor speciale pentru iTunes Radio (si afisate in aplicatia iTunes pentru desktop), acesta ajutand la cresterea numarului de oameni care pot vizualiza o campanie publicitara in zonele in care iTunes Radio este disponibil. Anumite aspecte legate de codurile aplicatiei au fost revizuite de compania americana – completarea codului, temele de evidentiere a sintacelor, atentionarile legate de erorile in linie si numarandu-se printre functiile imbunatatite. Alte noutati sunt legate de implementarea unei optiuni de a integra butoane pentru partajare si vizualizarea continutului promovat prin reclama pe iTunes Store, dar si de interfata utilizator ce a fost modificata in anumite locuri.

Noua versiune a iAd Producer vine la timp in conditiile in care multe dintre noutati sunt legate de iOS 8, o versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad ce a fost lansata miercuri. Utilizatorii interesati pot descarca gratuit iAd Producer de pe site-ul Apple urmand acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.