Apple a incetat sa mai semneze firmware-ul iOS 7.1.2 pentru dispozitivele iPhone, iPad si iPod touch care pot face actualizarea la iOS 8 (iPhone 4s, iPad 2, iPod touch 5 – sau modele mai recente). Asta inseamna ca utilizatorii nu vor mai fi lasati sa revina de la iOS 8 la iOS 7 prin procesul numit downgrade asa ca daca ai facut actualizarea la cea mai recenta versiune a sistemului de operare si abia acum ai constatat ca nu esti multumit de ea din cauza erorilor sau a performantelor reduse, nu vei mai putea reveni la iOS 7.1.2 (cea mai recenta versiune a iOS 7).

Decizia companiei Apple de a nu mai semna o versiune a iOS veche de cateva luni nu este deloc surprinzatoare, ba chiar dimpotriva. Au trecut mai bine de doua saptamani de cand iOS 8 a fost lansat, iar procesul de revenire la iOS 7 a fost posibil. De regula, americanii inceteaza sa mai semneze versiunea iOS precedenta la cateva minute / ore dupa lansarea unei versiuni noi, lasand extrem de putin timp la dispozitie utilizatorilor nehotariti.

Cei care au revenit la iOS 7.1.2 de la iOS 8 vor putea sa mai instaleze printr-o procedura ireversibila iOS 8.0.2 pe propriile dispozitive, insa ar fi recomandat sa mai asteptati cateva saptamani pana cand iOS 8 va deveni ceva mai stabil (pana cand Apple mai publica o serie de actualizari pentru iOS 8).

Nota: Nu exista metoda alternativa de revenire la iOS 7.1.2.

Lansat la finele lunii iunie, iOS 7.1.2 este cea mai recenta versiune a iOS 7 si va putea fi in continuare instalata de catre toti posesorii de dispozitive iPhone 4, ceilalti trebuind sa se multumeasca cu iOS 8.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.