Conferinta Apple de pe 9 septembrie ne-a adus 4 produse Apple noi: iPhone 6, iPhone 6 Plus, Apple Pay si Apple Watch. Dintre acestea patru, primele trei au fost lansate sau urmeaza sa fie lansate (Apple Pay) in decursul anului calendaristic 2014, in timp ce Apple Watch nu isi va gasi un loc in magazine pana in prima parte a anului viitor, potrivit Apple. Distanta dintre momentul prezentarii Apple Watch si momentul lansarii va fi una foarte mare, iar Apple desi nu si-ar fi dorit acest lucru (vezi zvonurile legate de “iWatch” din prima parte a anului 2014), nu are incotro.

Din pacate nu se stie la ce se refera compania Apple atunci cand spune ca Apple Watch va fi lansat “la inceputul lui 2015”. Inceputul poate sa se refere si la data de 1 ianuarie, la 15 februarie, la 1 martie sau chiar la o data ulterioara daca americanii nu sunt foarte punctuali. Mai multe publicatii au auzit, insa, cateva detalii legate de lansarea intarziata din cauza procesului de dezvoltare a ceasului si momentul in care ar fi fost reprogramata. Se pare ca in interiorul companiei Apple se discuta ca Apple Watch sa fie lansat pana de urmazoarea Zi a Indragostitilor, care va avea loc vineri, 14 februarie 2015.

Desigur, niciun alt moment din an nu aduce venituri intr-atat de mari precum sezonul Sarbatorilor de iarna cand vanzarile explodeaza pentru foarte multe dintre companii, inclusiv pentru Apple. Ziua Indragostitilor este un eveniment de la care, insa, multe magazine se asteapta sa obtina venituri mai mari decat de obicei si poate ca este cel mai oportun moment pentru Apple ca ceasul sau sa aibă parte de un succes mare inca de la lansare.

Nu este deloc greu de intuit faptul ca Apple a vrut poate pana in ultimul moment sa aduca ceasul pana de Sarbatorile acestui an, iar acest lucru ar fi fost grozav in ceea ce priveste vanzarile. Din pacate, americanii s-au vazut nevoiti sa ii amane lansarea, insa nu prea mai puteau sa astepte pana de sarbatorile anului viitor in conditiile in care si competitia a intrat pe aceasta piata, si ar fi inceput sa se afle multe detalii secrete despre proiect.

Ne asteptam ca Apple sa anunte momentul lansarii Apple Watch cu cateva saptamani inainte ca acesta sa aibă loc, insa nu mai devreme de primele zile ale anului 2015.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.