Aplicatiile din suita Office pentru iPad au fost actualizate pentru a oferi abonamente mai ieftine

0
126

Lansate in primavara acestui an, aplicatiile suitei Microsoft Office pentru iPad (Word, Excel si PowerPoint) s-au bucurat de o popularitate moderata cu toate ca numarul de descarcari a impresionat. Cele 3 aplicatii care ofera utilizatorilor o functionalitate mai apropriata de versiunile pentru desktop decat de cele pentru mobil sunt disponibile pe App Store gratuit inca de la lansare, insa multi utilizatori au fost pana acum tinuti departe de aceste aplicatii din cauza pretului abonamentelor Office 365 ce este necesar pentru a le folosi.

Chiar daca disponibilitatea gratuita pe App Store i-a amagit pe multi, cei de la Microsoft incearca sa creasca rata de utilizare a aplicatiilor prin lansarea unei actualizari. Versiunea 1.1.1 a Excel, PowerPoint si Word este acum disponibila pe App Store si ofera utilizatorilor acces la un nou tip de abonament mai ieftin decat pana acum. Office 365 Personal este noul plan oferit utilizatorilor, el fiind disponibil deja de cateva luni pentru uitilizatorii suitei pentru desktop. Va reamintesc, abonamentul Office 365 Personal este disponibil la 29,99 lei pe luna, in timp ce Office 365 pentru Acasa (cel mai ieftin plan de pana acum) este disponibil la 43,99 lei pe luna. Acest tip de abonament insa este mai limitat intrucat ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi Office pe un singur computer (Mac/PC) si pe o singura tableta, in timp ce pachetul pentru Acasa ofera acces la 5 computere si 5 tablete.

O alta noutate legata de actualizare este posibilitatea de a plati, sub forma unei cumparaturi din aplicatie, un abonament Office 365 lunar si nu doar anual cum era pana acum. Momentan numai pachgetul Personal poate fi platit lunar. Toate pachetele Office 365 ofera acces la aplicatiile Word, Excel, PowerPoint, Outlook si OneNote.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.