Hyperlapse este o aplicatie de pe App Store realtiv noua, ea fiind lansata chiar de catre compania Instagram (detinuta la randu-i de Facebook) si aducand un mod foarte grozav de a inregistra imagini video in format “timp accelerat” atunci cand te afli in miscare. Aplicatia care include numeroase tehnologii avansate pentru stabilizarea imaginilor si ofera utilizatorilor cateva instrumente de inregistrare, a primit in cursul zilei de astazi de la Instagram o actualizare destul de importanta.

O noua versiune a Hyperlapse a fost publicata pe App Store pentru a oferi utilizatorilor ceea ce dezvoltatorii sai numesc “selfielapse”. Aceasta functie noua a aplicatiei permite inregistrarea de clipuri video Hyperlapse folosind camera frontala a dispozitivelor iPhone sau iPad cu aceleasi functii ce inainte erau accesibile doar camerei principale. Noua actualizare primita de Hyperlapse include si suport pentru noile dispozitive iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ceea ce inseamna ca interfata aplicatiei va arata mult mai bine pe noile rezolutii foarte inalte ale celor doua noi modele de iPhone. La final, versiunea 1.1 a Hyperlapse contine si corecturi de probleme si imbunatatiri in privinta fiabilitatii.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.1 a aplicatiei Hyperlapse, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.