Angry Birds Stella a fost lansat pe App Store Romania

0
1019

Poate cea mai de succes serie de jocuri pentru mobil din istorie – Angry Birds – este completata incepand de astazi de un nou titlu. Angry Birds Stella a fost lansat pe App Store Romania de compania finlandeza Rovio, ce il adreseaza in special fetelor care vor avea posibilitatea de a folosi doar femelele intalnita pana acum in diferite versiuni ale jocului Angry Birds.

screen480x480-1

Stella, celebra pasare de culoare roz, este personajul principal al jocului si primeste ajutorul din partea a cinci prietene pasari, incercand impreuna sa protejeze Golden Island de porcusorii verzi si malefici. Prima versiune a jocului ofera utilizatorilor peste 120 de nivele in cadrul carora cele 6 pasari isi vor putea pune in valoare toate abilitatile speciale ale fiecareia. In cadrul jocului, utilizatorii au posibilitatea de a colecta poze sau articole vestimentare pe care sa le foloseasca in cadrul jocului pentru a-si personaliza pasarile favorite.

Printre noutatile importante pe care le aduce Angry Birds Stella se numara implementarea unui sistem de apasari pe ecran pentru atacarea tintelor, dar si un sistem care va recunoaste Telepod-urile si iti va permite sa le folosesti in joc (Telepod-urile sunt acele jucarii speciale Angry Birds pe care le poti folosi in majoritatea jocurilor seriei). Si, pentru a celebra si promova noul joc, Rovio va aduce in curand utilizatorilor un nou desen animat, noi carti, animatii si jucarii.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xDADCXFdj5A]

Daca esti un fan / o fana a seriei Angry Birds, atunci trebuie sa incerci si cel mai nou titlu pentru a vedea toate surprizele pregatite de catre dezvoltatori, precum si pentru a realiza provocarile jocului. Angry Birds Stella este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, fiind compatibil cu toate dispozitivele ce ruleaza iOS 6 sau o versiune ulterioara. Dimensiunea jocului este de 43,4 MB. Angry Birds Stella contine si cumparaturi din aplicatie, asa ca recomandam grija mare pentru parinti.

  • Angry Birds Stella pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.