1Password pentru iPhone si iPad este disponibila gratuit pe App Store

0
493

1password-11Password este poate cea mai buna solutie pentru stocarea in siguranta a parolelor si a altor informatii secrete in interiorul dispozitivelor iPhone, iPad si iPod touch. Folosind un sistem de criptare avansat si solicitand logarea in contul tau la fiecare accesare (folosind o parola unica setata de tine), aplicatia 1Password te asigura mereu ca toate parolele tale de pe diferite site-uri web, cardurile de credit, conturile bancare, cartile de identitate si alte informatii secrete folosite in diferite locuri vor sta in siguranta, vor fi usor de gasit de tine si nu vor putea fi pierdute. 1Password este un fel de Portchei in iCloud mult mai complex si o aplicatie de incredere care protejeaza informatiile secrete a milioane de oameni, le sincronizeaza cu mai multe dispozitive si le ofera posibilitatea de a le folosi mai usor.

Dezvoltatorii aplicatiei 1Password, cei de la AgileBits, au facut astazi o mutare cat se poate de interesanta si involuntara. Aplicatia 1Password este disponibila pe App Store, de obicei, la pretul de 16,99 € si, uneori, la reducere, la numai 8,99 €, insa astazi este disponibila gratuit pentru toti utilizatorii.

Trebuie stiut ca aceasta promotie nu este una dorita de catre dezvoltator, ci este mai degraba o eroare a App Store (asa erori sa tot fie!). De asemenea, incepand de deseara, odata ce iOS 8 va fi lansat, aplicatia 1Password va reveni la pretul obisnuit pe App Store, primind, de asemenea, o complexa actualizare ce beneficiaza de noile functii ale sistemului de operare.

Asadar, daca nu ti-ai cumparat aplicatia 1Password pentru iPhone sau iPad si iti doresti o solutie foarte buna de a stoca in siguranta informatiile tale secrete, atucni descarcarea gratuita a aplicatiei nici nu gtrebuie sa te puna pe ganduri.

  • 1Password pentru iPhone si iPad – Gratuit (redus de la 16,99 €) – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.