Devenita o aplicatie universala care nu este concentrata doar in jurul casutei tale de posta electronica Yahoo, ci si in jurul altor servicii oferite de gigantul american, Yahoo Mail a primit in cursul noptii trecute o noua actualizare destul de importanta pentru majoritatea utilizatorilor de iPad, insa recomandata pentru descarcare tuturor.

Yahoo Mail 3.2.2 este acum disponibila pe App Store sub forma unei actualizari si introduce pe iPad posibilitatea de a minimaliza compozitorul de e-mailuri. Functia este similara celei introduse de Apple in aplicatia Mail din iOS 8, permitand utilizatorilor de tablete sa atinga sau sa efectueze o glisare in jos din artea de sus a compozitorului pentru a-l ascunde atat timp cat mai cauta informatii din alte e-mailuri si nu numai. Desigur, aplicatia Yahoo Mail iti va permite ca, ulterior, printr-o atingere in partea de jos a ecranului sa revii la mesajul pe care il scriai anterior. Separat de noua functie extrem de utila pentru iPad, Yahoo Mail 3.2.2 mai ofera utilizatorilor corecturi pentru unele probleme din versiunile anterioare si imbunatatiri in privinta performantei.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.2.2 a aplicatiei Yahoo Mail, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.