Noi imagini ne prezinta mai multe componente interne ale iPad Air 2

0
120
ipad_air_2_flex_components-800x368
De la stanga la dreapta: antena GPS, microfonul si modului Wi-Fi.

iPad Air 2, iPad 6 sau, mai corect, a 6-a generatie de iPad este unul dintre produsele Apple asteptate de catre multi consumatori in acest an, cu toate ca, probabil, schimbarile fata de modelul precedent vor fi unele mai modeste. Pana in momentul de fata nu au aparut prea multe componente interne ale tabletei, insa carcasa sa a fost pozata de o publicatie si prezentata lumii intregi pentru a vedea ca la exterior noul iPad va arata aproape identic ca si iPad-ul Air lansat anul trecut. Astazi, insa, francezii de la iPhonote au distribuit o serie de componente interne despre care ne spun ca ar apartine iPad Air 2.

Cu aceasta ocazie vedem trei componente: antena, microfonul si modulul Wi-Fi. Pentru a ne dovedi ca piesele pozate nu sunt implementate pe un model de iPad existent, site-ul a publicat si o multime de imagini comparative intre componentele iPad Air 2 si corespondentele de pe iPad Air (iPad 5). Din acele imagini reiese ca, desi exista schimbari, ele nu sunt intr-atat de notabile., iar la o prima aruncatura de ochi vom vedea ca antena GPS a noului iPad este mai lunga.

In momentul de fata nu se stie cu exactitate cand va ajunge pe piata iPad Air 2 si iPad mini 3, insa ar fi foarte posibil ca aceste doua noi produse sa fie prezentate si disponibile pe piata incepand cu luna octombrie a anului curent. Printre cele mai notabile caracteristici ale noilor modele de iPad se numara senzorul de identificare a amprentelor Touch ID, un ecran imbunatatit, un procesor mai rapid si eventual 2 GB de RAM.

- Reclamă -