Mascotele Beats Pill si Siri nu se inteleg in prima reclama „Apple si Beats” (Video)

0
194

In cursul zilei de ieri, Apple a finalizat procesul de cumparare al companiilor Beats Music si Beats Electronics, iar cele trei firme au celebrat comasarea prin cateva mesaje postate pe site-urile web proprii, precum si pe retelele sociale. Astazi, insa, cei de la Beats Electronics s-au gandit sa creeze o reclama care sa distribuie acest anunt cator mai multi consumatori este posibil.

Noul clip video de 30 de secunde include cele doua mascote Beats Bill: Tina si Mickey ce discuta cu bucurie despre aceasta achizitie si Siri care ii anunta pe cei doi ca Dr. Dre va organiza o petrecere de celebrare a faptului ca firma Beats, cofondata de el, s-a alaturat intr-o familie mult mai mare. Ca parte a gamei de difuzoare comercializate de Beats Electronics, cele doua mascote a cerut un itinerar pana la petrecere, insa aici nu s-au mai prea inteles cu Siri. Daca la inceput asistentul virtual personal ii informeaza ca petrecerea este doar pe baza de invitatie, la mai multe insistenta din partea acestora, le spune ca nu a inteles cele rostite de ei, facand aluzie la raspunsul tipic Sorry, I didn’t get that, oferit de foarte multe ori de Siri.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cK4MYERlCS0]

Reclama are o tenta umorista, insa s-ar putea ca multi dintre fanii Apple sa nu o guste din moment ce nu este tipica reclamelor profunde, de buna calitate, ale companiei americane. As putea spune chiar ca noua reclama este copilareasca, tintind parca un public chiar mai tanar decat cel incantat de castile Beats.

- Reclamă -