MacBook Pro cu ecran Retina 2014 ajunge in stocul mai multor magazine din Romania

0
828

Apple a actualizat la inceputul saptamanii trecute intreaga gama de MacBook Pro cu ecran Retina, reducand in acelasi timp si pretul de vanzare a generatiei precedente (fara ecran Retina) cu 100 €. La fel ca si in cazul gamei MacBook Air 2014, aceasta actualizare nu este una foarte importanta si cu siguranta suficient de convingatoare pentru utilizatorii MacBook-urilor lansate anul trecut sau chiar in urma cu doi ani. Singurele noutati aduse de noile produse sunt un procesor Intel de generatia a 4-a a carui frecventa de lucru a fost crescuta cu 200 MHz si dublarea, in unele cazuri, a memoriei integrate (RAM).

Disponibile in magazinele companiei Apple inca din ziua lansarii, noile MacBook Pro cu ecran Retina au ajuns si pe stocul mai multor magazine autorizate Apple din Romania undeva la sfarsitul saptamanii trecute. Pastrand acelasi pret ca si cel al modelelor anterioare (mai putin versiunea de top a gamei, MacBook Pro cu ecran Retina de 15 inch, ce a fost redus usor), cele mai puternice MacBook-uri ale companiei Apple sunt acum disponibile la un pret incepand cu 6.259 lei la eMAG si 6.250 de lei la iStyle. Desigur, vorbim despre modelul de baza, cu ecran de 13 inch, procesor dual-core Intel i5 tactat la 2,6 GHz si 128 GB stocare flash de tip PCIe. In gama cu ecran de 15 inch a MacBook Pro, cel mai accesibil model costa 9.491 lei (iStyle) sau 9.299 lei la eMAG, in timp ce modelul de top ajunge la 11.800 de lei (iStyle) sau 11.559 lei (eMAG).

MacBook Pro cu ecran de 13 inch (fara Retina) costa 5.912 lei la iStyle, 5.323 la Noumax sau 5.699 lei la eMAG, pretul ramanand deocamdata nemodificat la toate magazinele, mai putin la Noumax. Desigur, acest model este unul de generatie anterioara si nu a mai fost actualizat de 2 ani de catre Apple. Pretul modelelor anterioare de MacBook Pro cu ecran Retina a fost si el redus cu cateva sute de lei, iar daca sporul de performanta adus de noile procesoare ale modelelor 2014 de MacBook Pro nu va intereseaza, atunci veti economisi in jur de 100 € la achizitionarea unei versiuni 2013 a laptopurilor. Suficient de interesant este faptul ca modelul 2013 de MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inch are un pret mai mic decat cel al MacBook Pro fara ecran Retina – 5.785 lei la iStyle si Noumax sau 5.699 lei la eMAG.

Puteti studia intreaga oferta de MacBook Pro accesand site-urile web ale [vc_button title=”eMAG” target=”_self” color=”default” size=”size_small” href=”http://www.emag.ro/laptopuri/apple/filter/macbook-f3556,macbook-pro-v8663/p2/c”], [vc_button title=”iStyle” target=”_self” color=”default” size=”size_small” href=”http://www.istyle.eu/ro/macbook-pro/”] si [vc_button title=”Noumax” target=”_self” color=”default” size=”size_small” href=”http://www.noumax.ro/macbookpro”], (nota: in momentul in care a fost scris acest articol, nu au ajuns noile modele in oferta Noumax insa cand vor ajunge pretul va fi acelasi ca si la iStyle).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.