In ultimele zile v-am prezentat mai multe imagini cu un cablu Lightning nou care are o caracteristica extrem de importanta pentru unii consumatori – reversibilitatea. Daca pana acum doar conectorul Lightning era reversibil facand posibila introducerea lui in iPhone-urile, iPad-urile si iPod-urile compatibile in orice directie, noile imagini demonstrau ca si conectorul USB va fi unul reversibil, deci va putea fi introdus in orice directie in sloturile compatibile.

Acum, insa, cei de la USwitch au distribuit pe Internet o serie de imagini primite de la celebrul Sonny Dickson, acestea prezentandu-ne presupusa cutie a noilor cabluri. Australianul care a oferit in trecut atatea imagini si informatii corecte despre produse Apple nelansate sustine ca acestea sunt cutiile create de catre Apple pentru noile cabluri de alimentare. In cazul in care ati cumparat vreun cablu Lightning separat, atunci veti spune ca nu exista diferente intre aceste cutii si cele anterioare, si probabil aveti dreptate. 25257945.olifonboqfCu toate acestea insa, comparand imaginea de mai sus, care ne prezinta presupusele cutii, si imaginea din dreapta, care ne prezinta o cutie anterioara, se poate observa ca noile cutii ne prezinta conectorul pozat perfect frontal, in timp ce pe vechile cutii este pozat usor de deasupra.

Detaliul este, insa, unul cat se poate de minor si nu reprezinta o confirmare clara a faptului ca acestea sunt noile cutii. Tot Sonny a mai distribuit acum mai multe imagini cu noul cablu, putandu-se observa clar faptul ca acesta are un conector USB reversibil, in timp ce vechiul conector este unul USB clasic.

Asa cum va spuneam si de dimineata, potrivit unui brevet de inventie inregistrat companiei Apple, noul conector USB reversibil ar putea fi introdus chiar si intru-un slot USB traditional (Type-A). Informatiile potrivit carora Apple conectorul pe care il vedem este, de fapt, un USB Type-C, prezentat abia saptamana trecuta, sunt eronate mai ales ca Apple si alte companii au reusit sa creeze un conector reversibil care sa functioneze si cu sloturile vechi (USB Type-C nu este deocamdata implementat pe niciun produs, iar momentul in care a fost prezentat si aparitia unei multitudini de imagini cu noile cabluri Lightning ne indica faptul ca este imposibil ca acest nou conector USB al cablului de alimentare pentru iPhone sa fie unul Type-C).

Actualizare: Si mai multe imagini cu noul conector Lightning au aparut pe Internet. Cel mai important aspect al lor este acela ca ne demonstreaza nu doar faptul ca acest cablu este compatibil cu un iPhone 5s, ci si ca noul conector USB reversibil poate fi introdus intr-un slot USB traditional, confirmand cele spuse de mine mai devreme.

In cele din urma trebuie mentionat ca noile cabluri urmeaza sa fie puse in vanzare odata cu lansarea iPhone 6 si sa fie incluse, de asemenea, in pachetul acestui dispozitiv, precum si si a altor produse cu iOS pe care Apple le va prezenta in acest an.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.