Cum sa stergi si sa raportezi un comentariu de pe Instagram pe iPhone – Tutorial

2
3999

Aplicatia Instagram este un instrument tot mai des si mai mult folosit de catre utilizatorii de dispozitive mobile de pretudindeni, fiind o retea sociala grozava pentru partajarea si vizualizarea de fotografii si clipuri video. Oricat de grozava ar putea fi aceasta aplicatie prin instrumentele sale de editare a fotografiilor si functiile sociale, la fel ca si orice alt lucru popular, este populata si cu forme de viata care nu contenesc din a ne arata ca evolutia umana este inca in plin progres de dezvoltare. Si cum se pot exprima ei/ele? Prin comentarii, o inventie foarte buna, dar care reuseste sa se dovedeasca de multe ori cat se poate de dispensabila.

In cazul in care printre urmaritorii tai se numara un grup care nu gaeste nimic mai bun de facut decat sa lase comentarii mitocanesti, mincinoase si care iti afecteaza imaginea intr-un anumit fel sau comentarii care sunt complet pe langa subiect, atunci trebuie sa stii ca seful profilului tau esti chiar tu si, la fel cum nu poti lasa pe cineva la tine in casa sa te insulte, nu o poti face nici pe retelele sociale. Printr-un singur si magic buton, Instagram iti permite sa faci sa dispara complet un comentariu rautacios si sa il si raportezi astfel incat contul utilizatorului respectiv sa ii fie blocat, la un moment dat, daca se mai abate de multe ori si strange astfel de raportari.

Modul in care poti sterge si raporta un comentariu nu este tocmai evident, insa odata ce ai descoperit pasii de urmat, nu vei mai uita „bagheta magica” creata pentru profilul tau:

Cum sa stergi si raportezi un comentariu de pe Instagram

  1. Deschide aplicatia Instagram de pe ecranul principal al dispozitivului iPhone sau iPod touch (sau, de ce nu, iPad);instagram #itutorial.ro
  2. Acceseaza poza sau clipul video care are unul sau mai multe comentarii pe care iti doresti sa le moderezi;
  3. Atinge butonul Comment – pe care il accesezi pentru a lasa un comentariu nou;instagram poza
  4. Deruleaza in lista cu comentarii pana la comentariul pe care vrei sa il stergi;
  5. Gliseaza de la dreapta spre stanga pe comentariul respectiv;
  6. Atinge pictograma cu cos de gunoi;instagram comentariu
  7. Alege daca doresti doar sa stergi comentariul respectiv (Delete) sau daca doresti sa il stergi si sa raportezi catre Instagram abuzul facut de utilizatorul care l-a publicat (Delete & Report Abuse).instagram comentariu

Comentariul rautacios, inadecvat sau mitocanesc a disparut de pe profilul tau, nu va mai aparea la poza respectiva, deci cei care o vor vizualiza incepand de acum nu o vor mai putea vedea.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina sau un mesaj pe forum.

- Reclamă -