Carcasa reala a iPhone 6 de 5,5 inch apare in primele imagini

0
560

Dupa aparitia pe Internet a zeci de componente interne ale celor doua modele de iPhone 6 – cu ecran de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch – pe care Apple urmeaza sa le lanseze in luna septembrie a acestui an, dar si dupa ce am vazut in repetate randuri imagini cu carcase mai mult sau mai putin finisate ale modelului de 4,7 inch al iPhone 6, acum a venit timpul sa vedem ceva ce asteptam multi dintre noi – carcasa iPhone 6L. Modelul de 5,5 inch a iPhone 6, denumit de curand pe internet „iPhone 6L„, urmeaza sa aibă un design identic „fratelui” mai mic, asa cum ne sugerau toate prototipurile, si cum ne este confirmat de catre o noua imagine aparuta in cursul noptii trecute pe internet.

rearshell2 iphone 6

Dispozitivul care, in opinia analistilor si a diferitor site-uri chineze, ar trebui sa ajunga pe piata abia peste cateva luni (de fapt, productia lui a inceput deja si, deci, va fi prezentat si lansat deodata cu modelul de 4,7 inch) are o carcasa care s-ar putea sa dezamageasca pe multi dintre consumatori intrucat arata ca un iPhone 6 de 4,7 inch largit. Se pare ca Apple a preluat pentru gama iPhone modelul de la iPad Air si iPad mini cu ecran Retina, care arata identic intre ele, in ciuda dimensiunilor diferite. Pastrand acelasi design, carcasele ambelor versiuni de iPhone 6, ce sunt alaturate in imaginea de mai sus si mai jos, au aceleasi orificii pentru camera, microfon si blit, aceleasi spatii acoperite cu plastic pentru antene si acelasi orificiu ce ne indica faptul ca logoul va fi incastrat.

iphone 6

Daca la exterior nu exista intre cele doua dispozitive iPhone diferente notabile, la interior se schimba usor lucrurile. Ne puteam deja astepta ca Apple sa aseze diferit componentele hardware in interiorul carcaselor celor doua noi modele de iPhone 6, o buna parte dintre componentele care au aparut deja indicau acest lucru, si iata ca nu ne-am inselat. Un element care ne face sa credem ca aceasta carcasa este una reala sunt gaurile pentru suruburi pozitionate in asa fel incat am putea monta una dintre placile de baza ale terminalului pe care le-am vazut in repetate randuri pana acum. De asemenea, orificiul pentru logo indica si forma interna a acestuia, o forma identica logoului insusi pe care l-am mai vazut intr-o serie de imagini.

Trebuie specificat ca cei ce se ocupau o vreme (si probabil ca se ocupa) de jailbreak, Evasi0nJailbreak, acum sunt autorii acestor imagini si sustin faptul ca ele provin de la un furnizor important al Apple din China, dar ca aceasta carcasa a iPhone 6 ar putea fi doar a unui prototip, creat insa in interiorul fabricii respective (avand in vedere calitatea carcasei, este putin probabil ca acest eventual proptotip sa fie departe de designul si forma finala).

- Reclamă -