In aceeasi saptamana in care a lansat OS X 10.10 Yosemite beta 5 si la o saptamana distanta de la inceperea procesului de testare a OS X 10.9.5, compania Apple a lansat in cursul noptii trecute cea de-a doua versiune beta a OS X 10.9.5. Avand build-ul 13F12, cea mai recenta versiune beta a OS X Mavericks poate fi descarcata in momentul de fata de catre toti dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma OS X, actualizarea fiind una recomandata din cauza corecturilor de probleme si imbunatatirilor facute de compania americana.

Chiar daca nu specifica noutatile sau functiile noi, Apple le cere dezvoltatorilor de aplicatii sa isi concentreze testele pe modul de functionare al USB, USB Smart Cards, driverele placii grafice, Safari si Thunderbolt, aici urmand a fi facute probabil cele mai multe imbunatatiri. Actualizarea la OS X Mavericks 10.9.5 poate fi efectuata atat prin intermediul sistemului Actualizare software al OS X, cat si prin intermediul portalului Apple dedicat dezvoltatorilor.

OS X 10.9.5 este probabil ultima sau penultima versiune beta a OS X Mavericks pe care Apple o va lansa, toamna acestui an aducandu-ne posibilitatea de a instala gratuit pe propriile Mac-uri OS X Yosemite, cea mai recenta versiune majora a sistemului de operare. OS X 10.9.4 este cea mai recenta versiune a OS X pe care o pot descarca toti utilizatorii, ea fiind lansata in cursul lunii trecute.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.