Apple incepe sa inlocuiasca ecranele crapate ale iPhone 5s

0
336

La aproape un an de zile de la lansarea iPhone 5s si la cateva luni de cand a inceput inlocuirea ecranelor cu probleme ale iPhone 5c, compania Apple a dat oficial startul unui program de inlocuire a ecranelor cu probleme ale tuturor dispozitivelor iPhone 5s. Se pare ca incepand cu ziua de luni, 4 august, compania Apple a dat startul programului care permite utilizatorilor sa isi repare dispozitivele cu ecrane crapate in mai putin de o ora.

Pana saptamana trecuta, posesorii de iPhone 5s, a caror ecrane erau crapate, ce vizitau magazinele Apple, trebuiau sa plateasca o taxa de inlocuire de aproximativ 270 € pentru ca terminalele sa le fie inlocuite cu unele noi (reconditionate, de fapt) intr-o perioada de 5 zile. Acum, insa, utilizatorii de iPhone 5s vor plati o taxa de aproximativ 150 € pentru ca ecranul spart al terminalului lor sa fie inlocuit, suma fiind una simtitor mai mica decat in trecut, iar procesul de inlocuire unul mai rapid.

Costul aferent reparatiei va diferi in functie de gravitatea crapaturii, iar utilizatorii care au platit o extindere a garantiei, AppleCare+, vor putea beneficia chiar si de o inlocuire gratuita. Desigur, crapaturile ecranelor care vin ca urmare a unor accidente nu sunt acoperite si de garantia clasica de un an (sau doi, in functie de tara).

Momentan, inlocuirea se va face doar in magazinele Apple din Statele Unite, insa programul va fi extins si in Europa si posibil in alte tari/continente. Magazinele Apple sunt dotate deja cu masinarii speciale de inlocuire si calibrare a ecranelor, insa ele probabil nu vor ajunge nici macar la centrele de reparatii Apple autorizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.