cand va fi prezentat iphone 6

In cursul dupa-amiezei zilei de joi, Apple a inceput sa trimita jurnalistilor din intreaga lume invitatiile pentru un nou eveniment special. Avand titlul “Ne-am dori sa putem spune mai multe.” invitatiile anunta jurnalistii ca pe data de 9 septembrie (intr-o zi de marti) la ora 20:00 (ora Romaniei) sunt asteptati in campusul Colegiului De Anza din Cupertino sa urmareasca un eveniment despre care, evident, nu sunt oferite mai multe detalii.

Ne-am dori sa putem spune mai multe.

Vorbim, cel mai probabil, despre cea mai asteptata conferinta a Apple nu doar din 2014, ci si din ultimii cativa ani. La aceasta data urmeaza sa fie prezentate, conform mai multor zvonuri care au circulat in ultimele saptamani, iPhone 6 (modelele cu ecrane de 4,7 inch si 5,5 inch), precum si iWatchOrganizarea unei conferinte de prezentare a iPhone 6 pe 9 septembrie a fost sugerata de mai multe publicatii de peste Ocean inca de luna trecuta. Alaturi de noua generatie a iPhone si de iWatch, Apple urmeaza sa ne prezinte versiunea finala a iOS 8 alaturi de data la care o va lansa.

Daca sunteti sceptici in privinta produselor pe care noi credem ca Apple le va prezenta pe 9 septembrie, ei bine avem mai multe argumente care sustin ipoteza. Excluzand multitudinea de informatii care au indicat acest lucru, un 9 intors devine exact 6-le din denumirea viitoarei generatii de iPhone, iar prezenta a doua cifre 9 pe invitatie sugereaza lansarea a doua modele de iPhone 6 (4,7 inch si 5,5 inch). De asemenea, o alta dovada sta in data in jurul careia au fost prezentate toate modelele de iPhone noi incepand cu anul 2012. Pe 12, respectiv pe 10 septembrie au fost prezentate modelele anterioare de iPhone, iar organizarea unui eveniment pe data de 9 septembrie nu ne poate indica nimic mai mult decat ca iPhone 6 isi va face aparitia atunci. Legat de iWatch, nu avem inca prea multe dovezi solide, insa ieri cei de la Re/code ne spuneau ca sunt siguri in privinta faptului ca acest revolutionar ceas inteligent isi va face aparitia pe data de 9 septembrie.

Chiar daca toate aceste produse, inclusiv iOS 8 si nu numai, vor fi prezentate pe 10 septembrie, lansarea lor va fi programata pentru o data ulterioara, deci ele nu vor putea fi cumparate, respectiv instalate decat dupa cateva zile. In cazul iPhone 6 ar putea sa fie pastrata o traditie mai veche a Apple si, deci, terminalul sa ajunga in magazinele din cateva tari la 11 zile dupa prezentare, deci pe 19 septembrie. iOS 8, insa, ar putea sa fie instalat cu cateva zile inainte de catre toti utilizatorii care detin dispozitive compatibile (cel mai probabil dupa 7 zile de la conferinta).

Asadar, pe 9 septembrie incepand cu orele 19:30 va asteptam pe [vc_button title=”iTutorial.ro” target=”_self” color=”default” href=””] pentru a vedea impreuna toate noutatile prezentate in cadrul conferintei Apple.

Citeste si: Tot ce trebuie sa stii despre iPhone 6

3 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.