Un clip video detaliat ne prezinta sistemul CarPlay de pe Hyundai

0
196

Daca sunteti posesor de iPhone si intentionati in viitor sa va achizitionati un autoturism Hyundai, atunci trebuie sa stiti ca incepand cu acest an producatorul sud-coreean va incepe sa comercializeze primele modele care sunt compatibile si au integrat in sistemul informational tehnologia CarPlay a Apple. Anuntata inca din primavara, Hyundai Sonata este primul autoturism al producatorului care va veni pe lista cu optionale cu sistemul CarPlay care ofera cel mai sigur mod de a-ti folosi telefonul si aplicatii precum Telefon, Mesaje, Muzica sau Harti in masina, in timp ce conduci.

Am vazut pana acum demonstratii ale modului in care functioneaza CarPlay pe autoturismele Mercedes-Benz, Ferrari, Volvo si chiar Chevrolet, iar acum MotoMan ne prezinta si sistemul integrat pe consola centrala a noului autoturism Sonata produs de catre Hyundai. La fel ca si pe celelalte autoturisme, conectarea la iPhone se va face, cel putin momentan, prin intermediul cablului Lightning, unii producatori cautand impreuna cu Apple modalitati de conectare wireless. Dupa ce terminalul este conectat la masina, pe consola centrala va aparea aplicatia CarPlay ce va putea fi accesata de catre sofer sau pasageri pentru a inlocui interfata utilizator conceputa de catre Hyundai cu cea a iOS care, desigur, nu difera de la un autoturism la altul fie el Hyundai sau Ferrari.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fTOmg16xWZ4]

Clipul video de mai sus este unul destul de lung si ne face o prezentare in detaliu a masinii, dar si, mai ales, sistemului informational creat de Hyundai si CarPlay. Daca doriti sa ajungeti mai rapid la prezentarea CarPlay, incepand cu minutul 3:50 apare sistemul celor de la Apple, insa prezentarea lui se intinde pe tot parcursul clipului, in diferite secvente mai scurte.

- Reclamă -