TMNT: Rooftop Run este aplicatia gratuita a saptamanii pe App Store

0
2124

Am ajuns din nou in acea zi a saptamanii in care compania Apple a actualizat App Store cu noi selectii de aplicatii si a numit o noua aplicatie a saptamanii, promovand-o asa cum se cuvine si oferind-o gratuit tuturor posesorilor de iPhone si iPad in urmatoarele 7 zile. Daca pana astazi am avut cu totii timp sa descarcam o aplicatie grozava pentru videoclipuri, in ultima saptamana a lunii iulie avem la dispozitie un joc cu niste personaje pe care este imposibil sa nu le stiti. Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run este aplicatia gratuita a saptamanii pe App Store si da, jocul, are in centru pe celebrele Testoase Ninja din filmele de animatie.

testoasele ninja

Echipa fictionala formata din cele 4 testoase antropomorfe adolescente, ce au fost antrenate de catre un sobolan sensei in arta ninjutsu isi vor putea pune la incercare abilitatile lor de luptatoare neinfricate in jocul Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run. Fanii desenelor animate si a benzilor desenate cu aceste testoase se vor simti foarte familiarizati cu jocul de tip endless-combat-runner in cadrul caruia vor trebui sa ajute cele 4 testoase cu nume ale unor pictori renascentisti – Leo, Donnie, Raph si Mikey – sa ocoleasca toate obstacolele, sa isi distruga inamicii si sa chiar sa conduca in goana lor nebuna prin New York. Jocul iti va pune la incercare toate abilitatile tale, oferindu-ti numeroase provocari, dar si recompense care te vor ajuta sa imbunatatesti armele, gadgeturile si alte accesorii ale testoaselor cu care te-ai obisnuit din film.

testoasele ninja

Jocul celor de la Nickelodeon este cat se poate de interesant mai ales pentru cei care au copilarit cu aceste testoase neinfricate. Din pacate grafica si conceptul jocului a fost creat parca in anii in care erau la mare moda aceste testoase, insa cei nostalgici dupa desenele animate sau cartile cu TMNT se vor bucura cu siguranta sa incerce acest titlu.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XBX0AbBWL8c]

Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii gratuite pentru iPhone si iPad. Aplicatia se adreseaza dispozitivelor care ruleaza iOS 4.3 sau o versiune ulterioara si are o dimensiune de 66,7 MB. Promotia este valabila pana vinerea viitoare (1 august).

  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Rooftop Run pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -