Jocul oficial al serialului Urzeala Tronurilor este disponibil si pe iPhone odata cu lansarea versiunii 2.0

0
193

got-ascent-iphone-05

Incepand din luna martie a acestui an – de cand a inceput sa se difuzeze sezonul al patrulea pe HBO – faimosul serial Urzeala Tronurilor (Game of Thrones) are un joc oficial pe App Store adresat posesorilor de tablete iPad. Jocul Game of Thrones Ascent ofera utilizatorilor posibilitatea de a intra in pielea personajului favorit din film in incercarea de a-l ajuta sa ajunga la conducerea tinutului fictiv Westeros, unde pofta acerba de putere dezumanizeaza oamenii. Cum jocul a fost disponibil numai pentru iPad, la cererea insistenta a utilizatorilor, incepand de astazi, jocul Urzeala Tronurilor va putea fi jucat si de pe iPhone si iPod touch.

De la lansarea sa pe Facebook si pana in prezent, jocul a strans peste 4,5 milioane de utilizatori, combinat, pe toate platformele unde este disponibil. Pe langa compatibilitatea cu dispozitivele iPhone – 4 sau un model mai recent – si iPod touch, o noutate grozava pentru „nobilii” care detin aceste dispozitive, actualizarea va aduce numeroase corecturi de probleme si imbunatatiri, inclusiv mai multe tutoriale necesare pentru incepatori.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.0 a aplicatiei Game of Thrones Ascent, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Game of Thrones Ascent pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -