iPhone 6 urmeaza sa fie lansat pe 14 octombrie, intr-o luna „incredibil de aglomerata” pentru Apple

1
202

Daca mai devreme eram dezamagiti ca nici Apple TV generatia a 4-a nu va fi lansat in acest an, acum aflam ca iPhone 6 va fi lansat de catre Apple mai tarziu decat ne-am astepta cu totii. Informatia vine chiar din interiorul unui magazin Apple, o persoana citata de catre MacRumors sustinand ca intr-o sedinta cu personalul s-a discutat de faptul ca luna octombrie va fi una „incredibil de aglomerata” pentru compania americana si magazinele sale.

Liderul magazinului ar fi sustinut in cadrul acelei intalniri ca data de 14 octombrie va fi o zi „imensa” pentru compania Apple, adaugand ulterior ca intreaga luna octombrie va fi una aglomerata pentru Apple si magazinele sale. Tot de acolo s-ar fi aflat ca pe 16 septembrie urmeaza sa fie organizat un eveniment media Apple, in cadrul caruia probabil va fi prezentat iPhone 6.

Pornind de la aceste afirmatii, persoana citata, crede ca Apple va lansa iPhone 6 marti, pe 14 octombrie, insa aceasta informatie pare a fi eronata din cel putin 2 puncte de vedere. In primul rand, Apple nu pune in vanzare dispozitive importante martea, preferand ziua de vineri mai ales cand vine vorba de lansarea iPhone, motivele fiind lesne de inteles de oricine. In al doilea rand, compania americana nu prezinta dispozitivele iPhone cu o luna inainte sa le lanseze. Cel putin in ultimii ani, iPhone a fost lansat la 10 zile dupa evenimentul in care a fost prezentat lumii intregi, iar aceasta strategie este putin probabil sa fie schimbata. Trebuie, insa, sa ne amintim ca iPhone 4s a fost singurul model de iPhone lansat in luna octombrie de catre Apple, dar acela a fost un caz particular, luna octombrie fiind ulterior dedicata prezentarii si lansarii a noi modele de iPad.

Cele mai multe informatii aparute pana in acest moment au indicat fapul ca iPhone 6 va fi pus in vanzare vineri, pe 19 septembrie, iar in cadrul acestui articol va demonstram de ce ipoteza este una corecta. In schimb, nu este exclus ca data de 14 octombrie sa coincida cu evenimnentul de prezentare al iWatch, dar si a noilor modele de iPad. In octombrie, de fapt, se asteapta lansarea atat a dispozitivelor mentionate anterior, cat si a noi modele de Mac.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.