Cinematic este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple

0
262

Aplicatia saptamanii 29 din anul 2014 a fost anuntata de catre compania Apple in cursul noptii trecute, ea fiind, asa cum probabil ati ghicit deja, oferita gratuit tuturor posesorilor de iPhone si iPad pe toata durata promovarii ei in App Store (1 saptamana). Daca pana ieri am avut ocazia de a descarca gratuit un joc grozav al seriei Assasin”s Creed – Pirates, acum Apple s-a gandit ca, fiind in mijlocul verii, ar fi grozav sa ne ofere o aplicatie buna din categoria foto si video. cinematicCinematic este aplicatia gratuita a acestei saptamani si vorbim despre un titlu grozav pentru cei care doresc sa creeze propriile filme direct de pe telefon sau tableta.

Creata cu aceeasi maestrie precum celelalte aplicatii de fotografie ale dezvoltatorului Hipstamatic, Cinematic este o aplicatie care permite utilizatorilor de iPhone, iPad si iPod touch sa captureze, stilizeze si partajeze clipurile video. Avand o interfata utilizator curata, usor de inteles, Cinematic pune filmul pe primul loc si o sumedenie de functii si filtre colorate care iti permit sa adaugi diferite artificii vizuale tuturor clipurilor video inainte de a le partaja pe Facebook, Vine sau Instagram. Aplicatia permite utilizatorilor sa inregistreze filmulete cu o durata de la 3 la 15 secunde, peste care apoi sa adauge filtre. Cei care doresc mai mult, aplicatia ofera si un pachet Pro care aduce posibilitatea de a adauga o coloana sonora pe clipuri, numeroase instrumente avansate de control a imaginii, posibilitatea comasarii clipurilor si un instrument de aranjare a segmentelor de clip. Un exemplu de film care poate fi creat folosind Cinematic este mai jos:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w35OuZRaBZE]

Cinematic este o aplicatie grozava mai ales daca esti un impatimit al Instagram si Vine, asa ca merita incercata de oricine. Aplicatia este disponibila pe App Store in format universal pentru iPhone si iPad, fiind compatibila numai cu terminalele care au instalat iOS 7.1 sau o versiune ulterioara. Dimensiunea aplicatiei este de 16,3 MB. Cinematic este disponibila gratuit pe App Store pana saptamana viitoare (25 iulie).

- Reclamă -