Assasin’s Creed Pirates este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple

0
231

assasin's creed

La sfarsitul acestei saptamani compania Apple si-a actualizat din nou pagina principala a App Store pentru a promova noi aplicatii in saptamana care urmeaza, dar si pentru a premia o noua aplicatie cu titlul de Aplicatia saptamanii. Asa cum ne-am obisnuit, aplicatia saptamanii este una platita disponibila pe App Store, pe care compania americana o ofera gratuit utilizatorilor pe toata durata promovarii ei (o saptamana). Daca in ultimele sapte zile ati avut timp suficient sa descarcati poate cea mai buna aplicatie de jurnal de pe App Store, in urmatoarele sapte zile veti avea la dispozitie un joc pe care probabil multi dintre voi il cunosc deja. Assasin’s Creed Pirates a fost ales de catre Apple „aplicatia saptamanii”, asa ca el va fi, pentru prima data de la lansare disponibil gratuit pentru toata lumea.

assasin's creed

Inca de la inceput trebuie stiut despre Assasin’s Creed Pirates ca nu este un joc 100% Assasin’s Creed, cu toate ca este creat de Ubisoft, facand mai degraba parte din jocurile aditionale Assasin’s Creed aditionale decat din celebra serie de jocuri istorice de tip „open world”. Indiferent de differentele care il separa de jocurile principale ale seriei, Assasin’s Creed Pirates mosteneste caracteristicile seriei din care face parte, permitand utilizatorilor sa intre in rolul lui Alonzo Batilla, un tanar pirat capitan de nava aflat intr-o expeditie in care cauta sa indeplineasca si cele mai dificile misiuni ce presupun atacarea unor nave pentru a le jefui, dar si infrangerea celor mai infricosatori adversari. Pe parcursul jocului noi va trebui sa ne construim propria echipa de pirati pe care sa o conducem cat se poate de bine astfel incat sa supravietuim bataliilor navale de pe Marea Caraibilor. Jocul ne pune la dispozitie peste 50 de misiuni diferite, la care vor participa navele emblematice din Epoca de aur a pirateriei. Multumita jafurilor si a evolutiie din joc, Assasin’s Creed Pirates ne va permite sa ne imbunatatim navele, echipele si sa invatam noi tehnici de piraterie.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QxUZ4lahCgY]

Construind o lume 3D absolut remarcabila si pastrand elementele specifice jocurilor cu nave, dar si sistemul excelent de lupte implementat pe jocurile din seria Infinity Blade, Assasin’s Creed Pirates este aplicatia saptamanii pe care toti pasionatii de jocuri cu lupte trebuie sa il incerce pe propriul iPhone sau iPad.

Assasin’s Creed Pirates este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad care au instalat iOS 7 sau o versiune ulterioara si au in jur de 1 GB spatiu de stocare liber. Promotia este valabila pana vinerea viitoare (18 iulie).

  • Assasin’s Creed Pirates pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -