Apple plaseaza un numar fara precedent de comenzi pentru iPhone 6

0
314

iphone 6 concept

iPhone 6 este fara doar si poate cel mai asteptat telefon mobil al momentului, fanii din lumea intreaga fiind nerabdatori nu doar sa vada cum va arata si ce va aduce nou viitorul terminal al Apple, ci si sa il cumpere convinsi fiind de faptul ca Apple nu o va da in bara prea devreme. La randul ei, compania americana stie ca iPhone 6 va avea un real succes, asa ca a plasat o comanda absolut uriasa de terminale potrivit unei informatii furnizate de catre Business Weekly.

Potrivit acestei publicatii taiwaneze, prima comanda de terminale iPhone 6 plasata de catre Apple, care ar trebui sa acopere cerinta pe anul 2014, este de 68 de milioane de unitati. Numarul terminalelor comandate de catre Apple la partenerii sai este cu atat mai surprinzator cu cat in urma cu doi ani compania americana comanda, pentru tot anul 2012, in jur de 34 milioane de terminale iPhone 5. Avand in vedere faptul ca firma americana, la fiecare lansare de iPhone, a avut mari probleme in a satisface rapid cererea masiva de pe piata, anul acesta isi poate pregati un numar de terminale foarte apropriat de totalul vanzarilor.

Lansarea iPhone 5s a luat-o cu adevarat in surprindere pe Apple, deoarece foarte greu au fost aprovizionate magazinele companiei si ale partenerilor cu un numar de unitati suficient incat sa faca fata cererii absolut uriase. iPhone 5s, alaturi de iPhone 5c s-au vandut in 9 milioane de unitati doar in weekendul lansarii din 10 tari de pe glob, iar iPhone 6 ar putea inregistra o cerere chiar si mai mare avand in vedere faptul ca de la an la an tot mai multe unitati de iPhone au fost vandute in zilele imediat urmatoare lansarii.

In luna septembrie compania Apple urmeaza sa lanseze atat un iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch, cat si unul cu ecran de 5,5 inch, insa momentan nu se stie pentru care dintre acetse doua modele au fost plasate mai multe comenzi, deci care va fi mai atractiv pentru consumatori. Sincer, sper ca acest zvon sa fie adevarat, iar magazinele sa aibă pentru prima data in ultimii ani stocuri suficiente incat toti doritorii sa isi poata lua imediat dupa lansare iPhone-ul 6 mult visat.

- Reclamă -