Apple a lansat Safari 7.1 si Safari 6.2 beta 2 pentru dezvoltatori

0
126

safari 7.1

La inceputul lunii iulie compania Apple publica pe portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii prima versiune beta a Safari 7.1 si Safari 6.2, acestea fiind, cel mai probabil, ultimele versiuni majore pe care browser-ul le va primi in versiunile adresate OS X Mavericks si, respectiv, OS X Mountaion Lion si OS X Lion. Astazi, la cateva zile dupa lansarea OS X Yosemite beta 4, compania americana a publicat tot pe portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii a doua versiune beta a Safari 7.1 si Safari 6.2, ea putand fi descarcata deja de catre utilizatorii eligibili.

Safari 7.1 si Safari 6.2 aduc numeroase imbunatatiri semnificative pentru WebKit si sistemele de extensii integrate in browser, ele fiindu-va prezentate in cadrul acestui articol. Partea interesanta este ca in beta 2, Apple le cere dezvoltatorilor sa isi focuseze testele pe alte aspecte decat in beta 1, semn ca problemele cunoscute pe atunci au fost corectate. Dezvoltatorii care vor testa Safari 6.2 si Safari 7.1 sunt rugati de Apple sa testeze compatibilitatea generala cu site-urile web, sistemul de auto-completare a parolelor si cardurilor de credit, modul in care au fost randati subpixelii pe continutul web, compatibilitatea cu extensiile si nu numai.

In cazul in care esti dezvoltator de aplicatii pentru platforma OS X, vei putea descarca si instala Safari 6.2 si Safari 7.1 pe propriul computer direct de pe portalul dedicat dezvoltatorilor sau din sistemul Actualizare software. Lansarea versiunilor finale, adresate tuturor utilizatorilor, nu este cunoscuta inca.

- Reclamă -