Apple a lansat o noua actualizare EFI 2.9 pentru MacBook Air

0
112

efiupdate29

Saptamanile trecute compania Apple lansa o actualizare firmware EFI 2.9 pentru MacBook Air (modelele 2011) cu scopul de a rezolva o serie de probleme legate de sistemul de trezire dupa adormire. Aceasta actualizare, insa, a pus probleme mari utilizatorilor posesori ai acestui model de computere.

Daca in cazul unor utilizatori actualizarea facea ca MacBook-urile lor sa se inchida complet timp de cateva ore si sa nu mai raspunda la nicio comanda, altii au sesizat ca actualizarea pur si simplu refuza sa se instaleze pe computerele lor. Dupa numeroase sesizari facute la Apple si pe diferite forumuri, compania din Cupertino a gasit o solutie de rezolvare a problemelor destul de grave, asa ca in cursul zilei de astazi a fost lansata o noua versiune a firmware-ului pentru MacBook Air, 2.9.1. Despre aceasta din urma Apple ne spune ca aduce corecturi privind aceleasi probleme ca si actualizarea anterioara, insa mai mult ca sigur ea a fost lansata ca sa permita utilizatorilor sa o descarce si instaleze fara probleme.

Utilizatorii posesori de MacBook Air (doar modelul din 2011), vor putea descarca noua versiune a firmware-ului de pe App Store prin sistemul Actualizare software al iOS, sau de pe site-ul de asistenta al Apple.

- Reclamă -