itunes festival

In cursul zilei de luni, compania Apple a facut un anunt important pentru iubitorii de muzica. Cea de-a opta editie a evenimentului muzical anual, iTunes Festival, a fost anuntata de catre compania americana in cursul acestei dimineti. In luna septembrie, la aceeasi cladire Roadhouse din Londra vor urca pe scena in fiecare seara, timp de 30 de zile, cei mai importanti artisti ai momentului pentru a canta live in fata a milioane de oameni. In total, peste 60 de trupe si artisti vor canta la iTunes Festival, evenimentul putand fi vizionat atat live, cat si prin intermediul inregistrarilor.

Deocamdata compania Apple nu a anuntat intreaga lista cu artisti care vor canta pe scena Roadhouse in luna septembrie, si nici calendarul evenimentului, insa cateva nume mari au fost dezvaluite de americani. Pharrell Williams, Sam Smith, David Guetta, Calvin Harris, Beck, Blondie, Kylie, 5 Seconds of Summer, Chrissie Hynde si multi alti artisti celebri care s-au remarcat in cursul acestui an si au fost mult timp in topurile iTunes, vor canta in fata a milioane de oameni.

In continuare, evenimentul va putea fi urmarit in direct de pe iPhone, iPad si iPod touch prin intermediul aplicatiei iTunes Festival, dar si de pe computer prin iTunes sau de pe Apple TV in format Full HD. Ca de obicei, compania Apple va organiza diferite competitii impreuna cu o serie de parteneri media locali, oferind londonezilor posibilitatea de a castiga bilete gratuite la marele eveniment anual. Din pacate, biletele nu vor fi comercializate de compania americana, care isi doreste ca accesul la acest festival sa fie in continuare unul gratuit.

Prima editie a iTunes Festival a avut loc in anul 2007, iar de atunci si pana acum au cantat peste 430 de artisti in fata a zeci de milioane de utilizatori Apple si a peste 430.000 de fani. Cel de-al optulea an de iTunes Festival este unul special, intrucat evenimentul din septembrie, de la Londra, va fi, in premiera, al doilea din acelasi an. In luna martie a anului curent, iTunes Festival a fost organizat in premiera si in Statele Unite ale Americii la celebrul eveniment SXSW.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.