WWDC 2014 – urmareste live conferinta de pe iPhone, iPad, Mac si Apple TV

0
188

wwdc 14 live

Conferinta principala a WWDC 2014 are loc astazi, incepand cu ora 20:00 (ora Romaniei). Asta inseamna ca iOS 8, OS X 10.10 si multe alte produse software si hardware sunt mult mai aproape de noi, urmand a fi prezentate in cadrul unei conferinte pe care niciun posesor de iPhone, iPad, iPod sau Mac nu o poate rata. Legat de transmiterea evenimentului, exista doua modalitati de a afla tot ce s-a prezentat in cadrul conferintei: urmarirea in direct a evenimentului prin fluxul oferit de Apple sau urmarirea celor mai importante stiri si lansari din cadrul evenimentului pe iTutorial.ro.

Incepem optiunea adresata celor care au doua ore timp liber sa urmareasca intreaga conferinta. Aceasta este pagina Apple ([vc_button title=”link direct” target=”_self” color=”red” href=”http://www.apple.com/apple-events/june-2014/”]) dedicata marelui eveniment, iar incepand cu ora 20:00 veti putea urmari evenimentulfolosind o multitudine de dispozitive. Pagina poate fi accesata de oricine, dar fluxul video va putea fi urmarit numai de catre posesorii de iPhone, iPad si iPod touch care au instalate iOS 4,2 sau o versiune ulterioara, posesorii de Mac care au instalata versiunea 4 a Safari (sau o versiune ulterioara) si posesorii de dispozitive Apple TV (generatiile 2 si 3) care au versiunea 5.0.2 a software-ului (sau o versiune ulterioara) instalata. Trebuie stiut ca pe Apple TV, spre deosebire de celelalte dispozitive susmentionate, va trebui accesati canalul special care fost incarcat astazi, automat, pe ecranul de pornire al dispozitivului. Cu toate ca initial Apple intentiona sa ofere si posesorilor de PC cu Windows posibilitatea de a urmari in direct evenimentul in conditiile in care au pluginul QuickTime instalat, compania s-a razgandit, asa ca de pe aceste computere nu veti avea oficial un flux de unde puteti sa urmariti evenimentul.

Broadcast live streaming video on Ustream

Cea de-a doua optiune este adresata celor care nu pot urmari in direct evenimentul fie ca nu au timp sa stea in fata calculatorului sau a televizorului 2 ore, fie pentru ca au o conexiune la Internet slaba. Pe iTutorial.ro, incepand cu orele 19:30, va asteptam in [vc_button title=”aceasta pagina” target=”_self” color=”red” href=”/wwdc-14/!„] cu toate stirile legate de acest eveniment. Pagina este una special dedicata conferintei, iar in ea veti gasi cele mai recente articole de la WWDC 2014, impreuna cu noutati importante legate de conferinta, previziuni si nu numai. Desigur, cele mai recente articole pot fi gasite si pe pagina principala a site-ului nostru. Va recomandam, totusi, daca nu ati facut-o inca, sa ne urmariti pe retelele de socializare:  FacebookTwitter, Google+ si Tumblr si sa activati primirea notificarilor pentru a afla imediat ca un articol nou a fost publicat.

De asemenea, in zilele care urmeaza, pe iTutorial.ro veti afla tot ce se poate afla in legatura cu produsele lansate la WWDC 2014, asa ca va asteptam cu drag sa ne urmariti.

- Reclamă -