The Weather Channel 6.1 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
213

The Weather Channel este unul dintre cele mai cunoscute servicii meteo online si una dintre cele mai folosite aplicatii de catre posesorii de iPhone si iPad atunci cand vine vorba de verificat starea vremii. Datorita calitatii acestui serviciu, Apple a ales in iOS 8 sa introduca pe aplicatia Vremea de pe iOS datele meteo furizate de The Weather Channel, renuntand la parteneriatul cu  Yahoo (care, foloseste, de asemenea, date meteo si de la TWC).

the weather channelAplicatia The Weather Channel pentru iOS a primit in urma cu cateva saptamani o actualizare majora, iar astazi administratorii serviciului au publicat pe App Store versiunea 6.1 care ofera utilizatorilor cateva dintre functiile eliminate prin vechea actualizare. Noua versiune a aplicatiei introduce din nou pictogramele colorate pentru vreme, inlocuindu-le pe cele albe, simple, ofera posibilitatea de a vizualiza informatii detaliate despre conditiile vremii prin efectuarea unei glisari de jos in sus (nu doar prin atingerea cercului), ofera prognoza meteo pe 36 de ore  si aduce din nou abloanele pentru harti. Trecand mai departe, aplicatia vine si cu catvea corecturi de probleme si imbunatatiri pentru performante, The Weather Channel 6.1 aducand corectarea problemelor care nu permiteaz obtinerea previziunilor pentru locatia curenta, imbunatateste lizibilitatea, ofera posibilitatea de a te intoarce mai rapid in partea de sus a fluxului priun atingerea segetii cu varful indreptat in sus si nu numai. Dezvoltatorii mentioneaza ca au fost corectate multe alte probleme mai mult sau mai putin importante, pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta de utilizare si mai buna.

Pentru a face actualizarea la versiunea 6.1 a aplicatiei The Weather Channel, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • The Weather Channel pentru iPhone – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -