Turul oraselor Flyover este disponibil in aplicatia Harti pe iOS 8 si OS X Yosemite beta 2

0
194

Una dintre noutatile mai mult sau mai putin cunoscute legate de aplicatia Harti in iOS 8 si OS X Yosemite este implementarea caracteristicii Tur Flyover care permite utilizatorilor sa faca un tur virtual al catorva orase de pe glob – unde functia Flyover a Harti este disponibila – fara a atinge ecranul terminalului. Turul Flyover prezinta utilizatorului orasul de sus si cele mai importante puncte de atractie turistica, inclusiv cladiri, stadioane sau monumente. In urma cu cateva zile va spuneam ca un dezvoltator de aplicatii a reusit sa acceseze in actualele versiuni beta ale iOS 8 caracteristica Tur Flyover printr-un meniu secret, insa acum s-a descoperit ca ea poate fi accesata de oricine are instalat pe propriul iPhone, iPad sau Mac iOS 8 beta, respectiv OS X Yosemite beta fara a face nici cea mai mica modificare.

Fiindca vorbim despre o functie la implementarea careia Apple mai are putin de lucrat, Turul Flyover nu poate fi accesat momentan decat in modul de vizualizare a hartilor Hibrid si numai in orasele ale caror denumire este evidentiata cu culoarea galbena. Daca esti pe modul Hibrid, atingand numele orasului scris cu caractere de culoare galbena vei primi optiunea Tur Flyover care iti ofera posibilitatea de a incepe turul virtual al orasului respectiv. Modul Tur Flyover poate fi accesat numai asa cum am mentionat anterior atat de pe iOS 8 beta, cat si de pe OS X Yosemite beta.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jQ0UiebO1OY]

Desigur, faptul ca noua functie a fost disponibila din primele versiuni beta ale OS X Yosemite si iOS 8, dar nimeni nu a descoperit-o nu ne indica decat ca Apple mai are de lucrat la implementarea ei pentru a o face vizibila si din celelalte moduri de vizualizare. Cateva capturi de ecran pe care vi le prezentam in acest articol ne indica modul in care ar putea fi implementata noua functie in versiunea finala a iOS 8.

- Reclamă -