OS X 10.10 Yosemite beta poate fi descarcat de oricine

0
492

overview_design_hero

OS X Yosemite este denumirea aleasa de catre Apple pentru cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru Mac. OS X 10.10 introduce pe platforma OS X o serie de imbunatatiri si functii noi pe care sunt convins ca foarte multi dintre voi va doriti sa le testati, iar de acest lucru s-a convins si Apple. Daca in mod normal versiunile beta ale sistemelor de operare pentru iPhone, iPad si Mac sunt disponibile doar pentru dezvoltatorii de aplicatii care platesc un abonament anual, Apple s-a gandit sa faca o exceptie pe platforma OS X.

Din dorinta de a imbunatati sistemul de operare pentru Mac si descoperi mai rapid erorile sau elementele care pot fi imbunatatite, cei de la Apple s-au gandit sa ofere posibilitatea de a testa OS X 10.10 beta (in trecut a oferit si acces la versiuni beta ale OS X 10.9.3 si OS X 10.9.4) daca iti doresti sa trimiti feedbackul. Desigur, vorbim despre o versiune a OS X care este in faza de testare si, deci, nu este recomandat sa o instalati pe Mac-ul personal, mai ales daca pe el aveti toate datele, si nu ati efectuat un backup, intrucat riscati sa le pierdeti foarte repede.

Daca, totusi, nu rezistati tentatiei, puteti accesa acest site Apple pentru mai multe detalii despre cum va puteti inscrie in programul AppleSeed OS X Beta si incercati sa va inscrieti. Avand in vedere faptul ca este disponibil oricui, site-ul Apple este vizitat de foarte multi oameni astfel ca a cazut, iar descarcarile sunt extrem de greoaie. Retineti ca numai primul milion de utilizator va putea testa OS X Yosemite beta, asa ca ar trebui sa va grabiti daca intentionati sa faceti acest lucru (repet, nu va recomand).

Dezvoltatorii de aplicatii vor putea sa descarce noua versiune a OS X direct de pe Developer Center, in cazul lor neexistand restrictii legate de numarul descarcarilor.

Versiunea finala a OS X Yosemite va fi lansata in toamna, iar toti utilizatorii vor putea sa o descarce gratuit. Apple nu a mentionat inca modelele de Mac care vor fi compatibile cu versiunea OS X care aduce cea mai importanta modificare grafica din ultima decada.

- Reclamă -