Jony Ive si Bono vor fi invitati la Festivalul Cannes Lions

0
154

bono_ive_cannes_lions

Organizatorii Festivalului International al Creativitatii Cannes Lions au anuntat astazi ca Bono va fi unul dintre „leii” care vor primi pentru prima data premiul LionHeart la cea de-a 61-a editie a festivalului anual. Premiul va fi oferit celebrului cantareti britanic pentru munca sa depusa la fundatia (RED) cu scopul strangerii de fonduri pentru lupta impotriva SIDA.

Separat de premiul pe care il va primi, Bono va participa la un interviu pe scena alaturi de Jonathan (Jony) Ive, vicepresedinte execcutiv al Apple si seful departamentelor de design software si industrial pentru a discuta despre colaborarea in aceasta campanie, o colaborare care a ajutat RED sa stranga peste 70 de milioane de dolari reprezentand donatii de la firma Apple. Ive a fost implicat activ in licitatiile pentru strangerea de fonduri ale fundatiei (RED), designerul britanic, alaturi de prietenul sau, designer, de asemenea, Marc Newson, participand la crearea unor produse unicat care au fost vandute pentru sume colosale.

Interviul este cu atat mai special cu cat Johny Ive are aparitii publice destul de rare. Jony Ive si Bono vor putea fi urmariti pe data de 21 iunie in cadrul interviului care va dura in jur de 45 de minute. Deocamdata nu se stie daca cei de la Cannes vor transmite evenimentul in direct sau daca vor oferi publicului acces la un videoclip in care sa ii poata asculta pe Jony Ive si Bono.

- Reclamă -