iWatch va avea un ecran OLED curbat si va fi lansat in octombrie

1
167
Concep iWatch. Sursa foto: Funcky Space Monkey.
Concep iWatch. Sursa foto: Funcky Space Monkey.

Apple se pregateste sa lanseze in curand un ceas inteligent revolutionar. Cel putin asta o spun numeroase zvonuri aparute pana in acest moment pe Internet. In cursdul zilei va spuneam ca productia in masa a ceasului inteligent este programata sa inceapa la sfarsitul acestei luni, iar un analist preconiza ca dispozitivul va fi lansat in luna septembrie, alaturi de iPhone 6. O noua informatie venita de data aceasta de la publicatia japoneza Nikkei ne indica faptul ca mult-asteptatul ceas Apple va fi lansat abia in luna octombrie, si ca va rula o versiune a iOS 8 optimizata special pentru ecranul mic de numai cativa cm.

Sursele familiare planurilor companiei Apple au indicat ziarului asiatic faptul ca Apple a inceput sa finalizeze lista cu caracteristicile dispozitivului si ca solutia in ceea ce priveste ecranul va fi un panou tactil OLED. Mai mult decat atat, sursele citate ne indica faptul ca vor fi utilizati in continuare senzori biometrici pentru colectarea datelor legate de sanatate cum ar fi consumul de calorii, activitatea somnului, nivelul de oxigen din sange si nu numai.

Informatia publicatiei japoneze pare plauzibila mai ales daca ne uitam la scurta lista cu specificatii tehnice, intrucat au mai aparut pana acum pe internet informatii asemanatoare potrivit carora sub panoul curbat al iWatch se va ascunde un ecran tactil si senzori capabili sa inregistreze diverse functii vitale ale utilizatorului. In ceea ce priveste data lansarii, informatiile sunt contradictorii si nu putem spune care ar fi mai corecta, mai ales ca Apple obisnuieste sa lanseze produse noi atat in octombrie, cat si o luna mai devreme, in septembrie.

- Reclamă -