Iata o comparatie intre designul OS X Yosemite si OS X Mavericks

0
705

os x yosemite

OS X Yosemite a fost prezentat de catre Apple in cursul zilei de luni in cadrul evenimentului special organizat la WWDC 2014. Dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii de rand poti testa deopotriva noua versiune beta a sistemului de operare pentru a ajuta compania americana sa corecteze erorile si sa imbunatateasca performantele sistemului de operare pregatind cat mai bine lansarea din toamna. Una dintre schimbarile semnificative pe care OS X Yosemite le aduce fata de versiunile precedente ale OS X este un design complet refacut care imprumuta numeroase elemente de la iOS 7.

os x yosemite

Despre schimbarile de design v-am vorbit in detaliu in cadrul acestui articol pe care va invit sa il cititi pentru a descoperi tot ce aduce nou OS X 10.10. Cei de la Pixelapse s-au gandit ca ar fi util sa faca o comparatie intre elementele de design de pe Yosemite si cele de pe Mavericks, pentru a arata lumii intregi chiar si cele mai subtile modificari facute de catre Apple – pe care nimeni nu le-a observat inca.

Partea buna este ca ei au pus si indicatori si au explicat diferentele si elementele noi pentru a fi mult mai simplu oricui sa sesizeze chiar si cele mai mici dintre schimbari, cum ar fi miscorarea pictogramelor de pe bara de stare a sistemului de operare.

os x yosemite

In acest articol aveti numai cateva dintre imaginile publicate de catre ei, asa ca va invit sa vizitati site-ul Pixelapse in cazul in care va doriti sa faceti trecerea la OS X Yosemite sau sa observati la ce au muncit designerii Apple in ultimele luni.

- Reclamă -