Fruit Ninja este disponibila gratuit pe App Store odata cu lansarea versiunii 1.9.2

0
175

Fruit Ninja este unul dintre cele mai notorii jocuri din intreaga lume, sute de milioane de oameni taind fructele pe terminalele mobile, desktop, televizor, s.a.m.d ca niste adevarati ninja. Aplicatia a primit in ultimele luni, constant, actualizari, minore, dar care dau cateva semne de speranta fanilor. Cea mai noua actualizare a fost publicata pe App Store astazi de catre Halfbrick, iar ea aduce doua vesti bune pentru utilizatori.

fruit ninja 1.9.2 #itutorialro

In primul rand, versiunea 1.9.2 este disponibila pe App Store, ea aducand cateva noutati relativ minore, doar doua cutite tematice noi pentru taierea fructelor fiind adaugate. Este vorba de lama-magma si de cea laser, cele doua putand fi cumparate din joc prin intermediul starfruit-urilor colectate din joc sau achizitionate pe bani sub forma unor cumparaturi din aplicatie. Cu toate ca aceasta actualizare este una minora, dezvoltatorii jocului Fruit Ninja ne promit astazi ca foarte curand Fruit Ninja va primi o actualizare extrem de importanta, un lucru care pare logic avand in vedere ca jocul a ajuns la versiunea 1.9.

Cea de-a doua veste este grozava pentru utilizatorii care nu au cumparat pana acum jocul intreg de pe propriul ID ori nu il au deloc instalat pe terminalele iPhone sau iPad. Fruit Ninja este disponibila gratuit pe App Store atat in versiunea pentru iPad, cat si in cea pentru iPhone, deci pentru o perioada limitata de timp veti putea economisi 0,89 € din buzunare. Afacerea este una grozava mai ales  in conditiile in care aplicatia va primi o actualizare majora, si, deci nu va mai fi disponibila gratuit.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.9.2 a aplicatiei Fruit Ninja, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati unul dintre linkurile de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Fruit Ninja pentru iPhone si iPod touch – Gratuit (redus de la 0,89 €) – Descarca acum

  • Fruit Ninja pentru iPad – Gratuit (redus de la 0,89 €) – Descarca acum

Actualizare: Toate jocurile Halfbrick sunt disponibile gratuit pe App Store, pagina dezvoltatorului de pe App Store fiind aceasta. Intreaga lista de jocuri disponibile cu reducere, impreuna cu linkurile de descarcare, este disponibila mai jos:

- Reclamă -