Facebook Pages Manager 4.0 pentru iPhone si iPad a fost lansat pe App Store

0
218

Captură de ecran din 2014.06.23 la 22.02.38Facebook Pages Manager este aplicatia pentru iPhone si iPad pe care orice posesor de pagina pe reteaua sociala Facebook trebuie sa o aibă instalata pe propriul dispozitiv cu iOS. Facebook a gandit aplicatiile pentru mobil in asa fel incat cei care administreaza o pagina pe cea mai populara retea sociala din lume sa fie nevoiti sa instaleze aplicatia Pages Manager pentru a-si putea actualiza starea, raspunde comentariilor primite de la cei care urmaresc pagina, urmari diverse statistici si nu numai. De-a lungul timpului aplicatia Facebook Pages Manager a primit diferite actualizari mai mult sau mai putin importante, iar astazi a primit una dintre cele mai importante actualizari de pana acum.

IMG_3667Versiunea 4.0 a aplicatiei este disponibila acum posesorilor de terminale cu iOS, iar ea aduce, pentru inceput, o interfata utilizator complet modificata care in sfarsit imbina noile cerinte de design ale Apple din iOS 7 cu noile modificari de design pe care versiunea web a retelei sociale si in special paginile Facebook le-au suferit in ultima perioada de timp. De la pictograma aplicatiei si pana la cele mai mici detalii de design, aplicatia Pages Manager a Facebook arata si se simte complet diferit, dar ofera acelasi mod simplu si rapid de interactionare cu elementele de pe ecran fara a schimba prea multe pe partea de functionalitate. Cel mai bun aspect al actualizarii, pe langa designul modern, este bara cu instrumente preluata de la aplicatia oficiala Facebook, ea oferind utilizatorilor acces mai rapid la fluxul cu ultimele postari de pe pagina si instrumente de administrare a lor, un buton pentru vizualizarea activitatii paginii de unde pot fi vizualizate cele mai noi mesaje, comentarii si alte notificari importante pentru pagina, un buton pentru publicarea unei postari noi, un buton special pentru vizualizarea statisticilor si butonul „Mai multe” care ofera acces rapid la evenimente, albume si configurari. Trecand mai departe, cei de la Facebook au implementat in noua versiune si cateva functii noi printre care enumeram optiunea de a edita postarile pe care le-ai publicat deja tu sau un alt administrator al paginii, posibilitatea de a raspunde mesajelor primite de la urmaritori (butonul Raspunde nu a fost pana acum disponibil pe aplicatia Facebook Messenger) si, la final, posibilitatea de a vedea care dintre administratori au publicat postari si comentarii in numele paginii pe care o detii.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.0 a aplicatiei Facebook Messenger, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Facebook Pages Manager pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -